Lijst van producten op merk LOVENS

Optima Cycles is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op duurzame mobiliteit en gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige e-bikes. Met een indrukwekkende ervaring van meer dan 26 jaar en eigen fabrieken in Nederland en Taiwan, zijn ze in staat om de hele keten te beheren, van ontwerp tot productie en assemblage. Dit stelt hen in staat om controle te hebben over het productieproces en de kwaliteit van hun e-bikes.

Het bedrijf zet zich in voor alternatieve vormen van mobiliteit en heeft als missie om het gebruik van elektrische oplossingen in transport, met name bakfietsen, te stimuleren. Door te focussen op elektrische bakfietsen, dragen ze bij aan een duurzamere toekomst, waar gemak, vrijheid en plezier centraal staan. De Lovens bakfietsen zijn een uitstekende keuze voor stedelijke mobiliteit, omdat ze een milieuvriendelijk alternatief bieden voor auto's en andere vervuilende vervoersmiddelen.

Zo kunnen we bijdragen aan een schonere en groenere toekomst.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.