Lijst van producten op merk MOUSTACHE

Om de auto in de garage te laten staan… Dat waren de eerste woorden, de eerste overtuigingen om Moustache op te richten. Ze zijn 10 jaar later nog altijd even toepasselijk, maar hadden nooit gedacht daadwerkelijk zoveel auto's in de garage te laten staan. ;)

E-bikes openen deuren voor nieuwe ervaringen, het ontdekken van nieuwe grenzen, voor nieuwe gebruikers. De mogelijkheden die Moustache biedt zijn bijna grenzeloos.

De Lundi is de eerste fiets die Moustache ooit ontwierp. Deze moest comfortabel, praktisch en bijzonder zijn. De unieke, iconische en tijdloze stijl van de Lundi is onmiddellijk herkenbaar in zowel de versie van 2012 als die van 2022.

De Lundi 20 is de 'Smiling Machine' voor families. Voor alle familieleden, van de kleinste tot de grootste. De fiets die het echt mogelijk maakt om je auto in de garage te laten staan!

MOUSTACHE

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.