Lijst van producten op merk ADVANCED

In 2011 werd EBIKE DAS ORIGINAL opgericht. De eerste Duitse producent van handgemaakte premium e-bikes.

“Wij willen graag meedenken, mensen motiveren en inspireren, gedrag veranderen en nieuwe wegen inslaan. Met vernieuwende producten impulsen geven aan micromobiliteit. Daar paste een nieuwe naam bij.

Daarom werd EBIKE DAS ORIGINAL in 2021 ADVANCED EBIKE.”

De frames bestaan voor 40% uit gerecyclede koolstofvezels, afkomstig uit de auto-industrie. Productie vindt lokaal in Duitsland plaats en dus niet in het Verre Oosten. De veel kortere logistieke lijnen leveren ook een forse besparing in CO2-uitstoot op. RECO-frames doen kwalitatief op geen enkel punt onder voor aluminium versies. Ze zijn TUV-gekeurd, genieten 30 jaar garantie en blijken bovendien buitengewone geluids- en schokabsorberende eigenschappen te bezitten. 

ADVANCED e-bikes staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit. Van accu en frame tot afstelling en veiligheid. Kom het zelf ontdekken aan het Davidsplein.

ADVANCED

Toon minder
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.