Bakfietsen

Bakfietsen

Er zijn 4 producten

Rein Veenendaal: al jaren dealer van [elektrische] Urban Arrow bak- en cargo fietsen. Ook Bakfiets.NL behoort tot onze portfolio. Gemaakt voor het vervoer van kinderen, boodschappen, pakketten etc. Voor dit werk zijn de UA Shorty en Family en de Bakfiets CargoBike uitermate geschikt. Voor zwaarder, groter en langer transport is er de UA Cargo se...

Rein Veenendaal: al jaren dealer van [elektrische] Urban Arrow bak- en cargo fietsen. Ook Bakfiets.NL behoort tot onze portfolio. Gemaakt voor het vervoer van kinderen, boodschappen, pakketten etc. Voor dit werk zijn de UA Shorty en Family en de Bakfiets CargoBike uitermate geschikt. Voor zwaarder, groter en langer transport is er de UA Cargo serie in 3 verschillende lengte maten!

Urban Arrow heeft vele testen winnend afgesloten: kom kijken waarom..

En als u er toch bent, ga eens proefrijden. We hebben de Shorty en Family in voorraad. Ook is er een Cargo bak in huis om u een idee te geven van de maten.

Ook een Bakfiets Cargo Cruiser is standaard voorradig.

 

• Via het RVF Leaseplan kunt de Urban Arrows "Full Operational" leasen.

Informeer gerust. 0318-526000 of mail naar info@reinveenendaal.nl

 

• De 'Soepfiets' van de lokale Voedselbank in Veenendaal is een Urban Arrow Cargo, speciaal ingericht en mede door Rein Veenendaal gesponsord.

Minder
Meer
Showing 1 - 4 of 4 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies