Pendix


Uw eigen vertrouwde fiets ombouwen naar e-bike, klinkt toch als muziek in de oren? Het Pendix systeem past bij ieder soort tour.

Wij bieden een hoogwaardige eMachine motor, die gecombineerd kan worden met de verschillende Pendix ePower accus. De Pendix eDrive is niet alleen mechanisch van het hoogste niveau, maar het is ook slim. Via Bluetooth kunt u verbinding maken met de gratis Pendix.bike PRO app. Met deze multifunctionele tool heeft u een navigatiefunctie, diagnosefunctie, display en de configuratietool in één. Updates voor de Pendix eDrive worden ook via de App uitgevoerd.

 

Of het nu gaat om een stads-, trekking-, mountainbike- of speciale fiets - de eMachine motor van Pendix kan op bijna elke type fiets worden gemonteerd en kan worden gecombineerd met een Pendix-accu naar keuze. Uw favoriete fiets kan in een handomdraai worden omgebouwd tot een krachtige eBike.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.