Lijst van producten op merk BULLS

Sinds 1995 maakt BULLS sportieve fietsen volgens de hoogste kwaliteitstandaard in bijna elke prijsklasse: van de mountainbike voor beginners tot de carbon racemachines die gebruikt worden in wereldbeker wedstrijden.

BULLS is een bekend Duits fietsmerk dat een reputatie heeft opgebouwd vanwege zijn hoge kwaliteit en functionele, no-nonsense design. Het merk heeft een breed scala aan fietsen, waaronder mountainbikes (ook voor kinderen), racefietsen, e-bikes en stadsfietsen.

Een opvallend aspect van Bulls is hun inzet voor het testen van de nieuwste technologieën op het hoogste niveau. In 2007 hebben ze een professioneel mountainbike-team opgericht. Dit pro-team bestaat uit vier van de beste mountainbikers die deelnemen aan internationale wedstrijden, waaronder de wereldbeker. Door te racen op het hoogste niveau kunnen ze de prestaties van hun fietsen onder de zwaarste omstandigheden testen en de nieuwste technieken en innovaties toepassen om hun fietsen steeds verder te verbeteren.

Door middel van deze competitieve aanpak blijft BULLS innoveren en streven naar het leveren van hoogwaardige fietsen die voldoen aan de behoeften van recreatieve fietsers en professionele atleten.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking