Accessoires


Naast alle mooie fietsen biedt RVF ook een groot aanbod fietsaccessoires. Denk daarbij aan reguliere spullen als veilige, gebruiksvriendelijke fietsdragers, fietshoezen, fietstassen, fietskratten en -manden, de hipste kinderzitjes voor op de mamafiets, maar ook fietscomputers, navigatie systemen, handige spiegeltjes, comfortverhogende handvatten en pedalen.

 

We hebben veel ervaring met zithouding, stuur, hand en zadel-pijn-problematiek; Soms is er geen oplossing voor, maar het kan vrijwel altijd een beetje beter, dus daar gaan we voor.

 

Voor de mountainbike avonturiers hebben we ook mooie spullen. Functionele rugtassen met of zonder drinkzak. Of de simpele, maar onmisbare bidon en houder.

 

Fietsveiligheid, diefstalpreventie, fietsvervoer? Vaak vergeten of geen prioriteit. Een echt werkende bel, protectiemateriaal, een goed, hanteerbaar slot. Op het gebied van goede verlichting bieden we ook verlichting!

 

Kom aan en overtuig u van onze kwaliteit spullen én advies.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.