Accessoires

Er zijn 263 producten

Naast alle mooie fietsen biedt RVF ook een groot aanbod fietsaccessoires. Denk daarbij aan reguliere spullen als veilige, gebruiksvriendelijke fietsdragers, fietshoezen, fietstassen, fietskratten en -manden, de hipste kinderzitjes voor op de moederfiets, maar ook fietscomputers, navigatie systemen, handige spiegeltjes, comfortverhogende handvatt...

Naast alle mooie fietsen biedt RVF ook een groot aanbod fietsaccessoires. Denk daarbij aan reguliere spullen als veilige, gebruiksvriendelijke fietsdragers, fietshoezen, fietstassen, fietskratten en -manden, de hipste kinderzitjes voor op de moederfiets, maar ook fietscomputers, navigatie systemen, handige spiegeltjes, comfortverhogende handvatten en pedalen.

 

We hebben veel ervaring met zithouding, stuur, hand en zadel-pijn-problematiek; Soms is er geen oplossing voor, maar het kan vrijwel altijd een beetje beter, dus daar gaan we voor.

 

Voor de mountainbike avonturiers hebben we ook mooie spullen. Functionele rugtassen met of zonder drinkzak. Of de simpele, maar onmisbare bidon en houder.

 

Fietsveiligheid, diefstalpreventie, fietsvervoer? Vaak vergeten of geen prioriteit. Een echt werkende bel, protectiemateriaal, een goed, hanteerbaar slot. Op het gebied van goede verlichting bieden we ook verlichting!

 

Niet alles hebben wij in ons online assortiment, maar kom aan en overtuig uzelf van onze kwaliteit spullen én advies.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 263 items

Informatie

    Sluit venster

    Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies