Roeckl Villach Winterhandschoenen Expand

Roeckl Villach Winterhandschoenen

ROECKL

Nieuw

Nooit meer koude handen op de fiets? Roeckl wil u laten ervaren dat dit echt kan! De Villach handschoenen zijn winddicht door het gebruikte Gore Tex Infinium Windstopper en daardoor ook waterafstotend. Als de kou buiten gehouden wordt, hoeft de voering alleen nog een aangename warmte te verzorgen. Primaloft Gold met Cross Core techniek is lekker warm en buiten dat heel licht en waterafwijzend. Zo worden de handschoenen bij contact met water niet direct heel zwaar.

Het zijn kostbare handschoenen. Daar zijn we ons van bewust. Maar Roeckl is zo zeker van deze zaak dat ze een 'niet goed, geld terug' actie hebben. Koop een Roeckl Villach en ervaar wat het is om nooit meer koude handen te hebben. Ervaart u dit niet? Dan krijgt u het volledige aankoopbedrag gewoon terug.

 

Bij Roeckl is de pasvorm tot en met maat 8 altijd smaller. Dus ook als u als dame kleine smalle handen heeft kunt u genieten van deze heerlijk warme handschoenen!

Meer details

€ 80.00

incl. BTW

+ Winddicht

+ Waterafstotend

+ Primaloft Gold binnenvoering met Cross Core

+ Duim en wijsvinger zijn touchscreen compatible

+ Niet goed, geld terug (kijk op deze website voor de voorwaarden): https://cyclestories.wolvenberg.com/nooit-meer-koude-handen-roeckl-villach/

 

Type kleding Winterhandschoenen, Handschoenen
Merk ROECKL
Model Villach
Kleur Zwart
Materiaal Gore Tex Infinium Windstopper
Maat 8,7,9,10,11,12
Seizoen Winter
Winddicht Ja
Waterdicht nee
Geslacht Unisex
ROECKL
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies