Rein Post - onze blog

Zaterdag 8 September : de 42-ste Rein Veenendaal Huchies Tocht

Dan weet u het vast, geen excuses : 8 September, de 42-ste Rein Veenendaal Huchies Tocht.
Lees meer

Urgent: FLEX-BAR stuur? Lees direct deze info!

Bent u in het bezit van een zogenaamd FLEX-Bar stuur op uw fiets? Dringend advies van de fabrikant: niet meer mee rijden. Lees artikel en open link aub:
Lees meer

REIN VEENENDAAL / RVF Fiets Lease

U wilt niet voor verrassingen komen en ALLE fietskosten voor een vast bedrag per maand betalen?Dat kan! Full-Operationeel, zowel Privé als zakelijk. De hele 'handel' geregeld en voor 3 jaar ondergebracht.Rein Veenendaal Fietsen faciliteert BOVAG Fietslease. Ook voor Gazelle Finance&Lease bent u welkom.
Lees meer

Update RVF FLYER tandem T5 D.LE - T6 D.TM - T7 D.LM

RVF FLYER Tandem Update. We hebben aan de hand van gebruikerservaringen een aantal aanpassingen en modificaties doorgevoerd aan onze RVF FLYER tandem. Luisteren levert altijd iets op! 
Lees meer

Flyer NIEUWS

We hebben ze gezien! We hebben er mee gereden en... "We are impressed".  (eigenlijk ook weer niet)Flyer e-bikes Y18 modellen. Met een fors aantal totaal nieuwe modellen, mogelijkheden en features.  • FLYER 2018 : moet je niet alleen gezien, maar zeker mee gereden hebben!
Lees meer

Speed Pedelec Informatie

SpeedPedelec? een aantal actuele en mogelijk al weer ingehaalde 'ins & outs' van dit fiets fenomeen..
Lees meer

• "Versier je Fiets Aubade" Koningsdag Veenendaal! Doe mee..

Boys & Girls / Jongens en Meiden van Veenendaal: Meldt je aan voor de Fiets Aubade op Koningsdag 2018
Lees meer

Jong geleerd is oud gedaan...

Twee weken geleden maakten wij kennis met deze stoere meid en nu gaat ze al met haar vader op pad,en nog wel op een heuse Bianchi Junior! Zet 'm op Ella! 
Lees meer

Categorieën

Informatie

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies