Rein Post - onze blog

Fiets Lease

U wilt niet voor verrassingen komen en ALLE fietskosten voor een vast bedrag per maand betalen?Dat kan! Full-Operationeel, zowel Privé als zakelijk. De hele 'handel' geregeld en voor 3 jaar ondergebracht.Rein Veenendaal Fietsen faciliteert BOVAG Fietslease. Ook voor Gazelle Finance&Lease bent u welkom.
Lees meer

Update RVF FLYER tandem T5 D.LE - T6 D.TM - T7 D.LM

RVF FLYER Tandem Update. We hebben aan de hand van gebruikerservaringen een aantal aanpassingen en modificaties doorgevoerd aan onze RVF FLYER tandem. Luisteren levert altijd iets op! 
Lees meer

Nieuwe collectie 2018 Basil

Nieuwe producten, nieuwe trends, nieuwe inspiratie en bovenal heel veel fietsgeluk. Dat is wat Basil retailers en consumenten belooft...
Lees meer

Hoe kom ik [en mijn fiets] veilig najaar en winter door?

Al is er nog zo goed gestrooid, u zult als fietser in de herfst-winterperiode in ons land gevaarlijk gladde fietspaden en wegen tegenkomen. Blad, rommel, ijs....U, maar ook uw fiets ontkomt niet aan de gevolgen. Voorkomen is nog altijd beter gebleken dan genezen. Daarom hierbij een aantal tips;    
Lees meer

Flyer NIEUWS

We hebben ze gezien! We hebben er mee gereden! "We are impressed". (en eigenlijk ook weer niet)Flyer e-bikes Y18 modellen. Met een fors aantal nieuwe modellen, mogelijkheden en features.  • FLYER 2018 : moet je niet alleen eerst gezien hebben, maar zeker mee gereden hebben!
Lees meer

Speed Pedelec op fietspad in Gelderland!

Nieuws? Of... Fietsers op een SpeedPedelec mogen in de provincie Gelderland op een aantal trajecten toch het fietspad op... Ook Rotterdam is er nog niet uit.Amsterdam denkt er weer anders over; Kortom, verwarring compleet. Waarin een klein land groot kan zijn.
Lees meer

Speed Pedelec Informatie

SpeedPedelec? een aantal actuele en mogelijk al weer ingehaalde 'ins & outs' van dit fiets fenomeen..
Lees meer

Jong geleerd is oud gedaan...

Twee weken geleden maakten wij kennis met deze stoere meid en nu gaat ze al met haar vader op pad,en nog wel op een heuse Bianchi Junior! Zet 'm op Ella! 
Lees meer

Categorieën

Informatie

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies