Een mooi verjaardagscadeau voor Rein Veenendaal Fietsen: de prestigieuze FLYER Dealer Award!

Onze Nick mocht zaterdagavond 30 juli in het bijzijn van partner Lindsey deze mooie prijs in ontvangst nemen in Zwitserland. Als eerste mocht hij het podium op om te worden toegesproken door de CEO van Flyer BikeTec AG, de heer Andreas Kessler.

Hij memoreerde het internationale gezelschap aan zijn bezoek vorig jaar aan onze zaak en de ontmoeting met grondlegger en naamdrager van Rein Veenendaal Fietsen: de toen inmiddels 90 jarige Rein Veenendaal. Helaas is Rein ons ontvallen mei 2017. Maar Andreas was onder de indruk van zijn visie op kwaliteit, techniek en wat partnership tussen fabrikant en dealer zou moeten betekenen.

Rein vertelde zijn levensverhaal in handel en wandel in alle vormen van tweewielers. Ook de aanleiding van samenwerking was een bijzondere: Op een grote beurs beurs in Duitsland ontmoette Koos een medewerker van Flyer en bestelde zonder overleg 20 Flyers. Tegen de overige 7 medewerkers en broer Wim, werd gezegd dat er 2 besteld waren; Niemand zag het zitten: een bepaald niet Nederlandse fiets, met een 'beschuitbus' [accu] achter de zitbuis, een enigzins oubollig aandoend zwanehals frame, slechts 1 kleur, zilver, kortom de kritieken vlogen Koos om de oren. Toen de twijfeling ook bij hem opstak, kwam daar het antwoord van Rein: "als je denkt dat je het goed doet, moet je het doen, zeker als het echte kwaliteit is". Niemand heeft het tenslotte. Het vervolg verhaal is bekend...

Daarom waarderen wij deze FLYER European Dealer Award 2018 [erkenning] des te meer.
Niet voor de grootste dealer of degene met de dikste order. Nee, op basis van partnership in al zijn facetten.

Namens Rein Veenendaal : Flyer BikeTec AG, bedankt!