Rein Veenendaal Fietsen organiseerde woensdag 28 maart haar 2e "IDWORX EVE" met Mr. Idworx : Gerrit Gaastra;

Kort verslag: Ondanks dat Gerrit bepaald niet 'fit' was, wist hij alle aanwezigen - inclusief de bediening - te boeien met zijn verhaal over het hoe en daardoor van zijn fietsen.
En dat lukte geweldig! (Kun je nagaan als hij helemaal in orde was geweest) Stilstaan bij 70 jaar samenwerking en 112 jaar Gaastra fietspassie. Details waren aan het woord.
Nog trotser dan men al was met hun Gaastra en/of Idworx fiets, keerde het gezelschap van bijna 50 mensen huiswaarts.

Klanten, geïnteresseerden, bediening Jan-Willem, team RVF leden en natuurlijk Gerrit, hartelijk dank!
Fam. Veenendaal

70 jaar samenwerking Familie Veenendaal - Familie Gaastra; Dat mag niet ongemerkt voorbij gaan.
Rein Veenendaal Fietsen organiseert met 'Mr. Idworx' - Gerrit Gaastra (GG) haar 2e "Idworx Eve" op woensdag 28 maart 2018 in de Veenderhoeve, bij 'Jan-Willem'.

Gerrit is de 4e generatie in de Gaastra familie, alle 4 besmet met hetzelfde heftige virus: het 'FYTS (Fries voor Fiets) virus'.
GG kan als geen ander over fietsen, de geometrie ervan, componenten in het algemeen, vertellen.
Bekendheid hebben de Gaastra's verworven met hun eigenzinnige ideeën; Juist op dat vlak blinkt deze Gaastra het meest uit.
Hij zal u deze avond absoluut boeien met zijn verhaal, vanaf de start tot en met de afsluiter. Je hebt geen koffie nodig om overeind te blijven. 
Uiteraard kunt dat wel krijgen; Voor het inwendige zorgt Jan-Willem namens Rein Veenendaal Fietsen. 

Inschrijven kon via onze site. Bijdrage : 10 euro; De helft gaat naar het goede doel welke wij dit jubileumjaar supporten: Duchenne Heroes. Van harte aanbevolen trouwens.

Gaastra_avond_totaal.jpg