De langverwachte, gloednieuwe Flyer Tandem is binnen. Het wachten waard? Zeker! Deze tandem zet nieuwe maatstaven.

Opmerkelijk nieuwsgierig als we zijn eerst even de basistest gedaan: rijden zonder accu's; Nou, dat doet niemand Flyer na. Wat rolt dat ding, geweldig. Een verende voorvork mis je nauwelijks.
In ruil daarvoor veel rendement, een ongelofelijke wendbaarheid en vooral het belangrijkste Flyer kenmerk: stabiliteit.

Ondertussen 'even' de accu's [totaal 1250Wh!] met de bijgeleverde 6A snellader opgeladen, de bandendruk teruggebracht naar 2,4 bar
en toen mét ondersteuning én passagier gereden. Spoedig zaten we allebei te zingen, prachtig resultaat, kom maar kijken zou ik zeggen.

Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van ons inmiddels bekende D.LE frame met dubbele lage instap. Ook maken we 'dropouts' op de voorvork voor eenvoudige lowrider montage.
Momenteel wordt er getest met het nieuwe frame; Het ziet er niet alleen prachtig uit, de eerste ervaringen zijn van de overtreffende trap..
Hij is inmiddels te zien en te proberen in onze winkel. 

Gelukkig is ook de mooie GEPIDA Thoris weer leverbaar, beperkt evenwel. Prachtige tandem met zeer goede rij-eigenschappen en specificaties.
Voorzien van Bosch Performance CX motor, 2x 500Wh accu, hydraulische schijfremmen, sleeprem, etc.

Laatste nieuws: we hebben nu ook Moustache Samedi tandems in ons assortiment. Een prachtige elektrische tandem met de motor op de duo-midden positie.
Afwijkende constructie dus. Typisch Moustache. Nu leverbaar.

Voor de Gepida en de Moustache kunnen we ook 735Wh buisaccu's leveren; Passen op de bestaande bevestiging.

Tandem rijden? Dat doe je samen! Mooi werk..

Koos&Co