Deze opmerking kwam van een inmiddels op leeftijd aangekomen klant.
Juist deze uitdrukking dekt de lading volledig en komt ook bij het besturen van een gewone fiets VROEG OF LAAT om de hoek kijken.

Herkenbaar?
• Veilig en vertrouwd op en afstappen gaat minder makkelijk of lukt gewoon niet meer.
Een maatje kleiner, een lage(re) instap, andere zithouding? Allemaal zaken welke uw en de veiligheid van anderen ten goede komen.

• Wegrijden zonder vervaarlijk slingeren? Problemen welke ontstaan bij plotseling uitwijken of noodstop... 
Ander versnellingssysteem, mogelijk een elektrische fiets voorzien van trapkrachtsensor of bewust een rotatiesensor?

• Omvalneigingen, stabilteit en evenwichtsproblemen?
Mogelijk is een driewieler een oplossing. Rein Veenendaal heeft hierin veel expertise opgebouwd en kan u juist informeren en adviseren.

• U bent afhankelijk van anderen om te kunnen fietsen?
Dan is een tandem, duofiets of rolstoelfiets een mogelijke oplossing.

• U heeft nog wel balansgevoel, maar bent niet in staat te trappen? Dan is de e-loopfiets een nieuw fenomeen; Rijdt geweldig!

Rein Veenendaal bouwt zelf de RVF D.LE tandems met extra lage instap, zowel voor als achter. U stapt veilig op en af. De elektrische ondersteuning zorgt voor een prettig rijgedrag en verlengt uw afstand mogelijkheden enorm. Ook fietsen in de heuvels en bergen is heel goed mogelijk en verantwoord.
Voor 2020 zelfs een hagelnieuw model... Onze Explorer E Performance Trekking met BOSCH motor....

Met een zgn duofiets zit u naast elkaar; U kunt mee trappen, hoeft niet; Uitstekende aanpassingsmogelijkheden voor allerhande vormen van beperking.

Met onze nieuwste aanwinst, de SITGO E-Loopfiets, kunt u heerlijk genieten van rijden met ondersteuning zonder te trappen; U loopt/stept een stukje, vervolgens neemt de e-motor alles over.
Snelheden zijn in te stellen op 8-12-16-20 en 25km/u. Geen rijbewijs nodig, wel een WA verzekering; {net als op een scootmobiel}

Rein Veenendaal Fietsen is een specialist in specials. Altijd al geweest. Wat er niet is kan -meestal- gemaakt of aangepast worden. Of we gaan op zoek naar een passende oplossing.

Fietsen: een prachtige bezigheid voor jong en oud, bewegen is zo goed. We zullen er alles aan doen u op verantwoorde wijze te laten [mee] fietsen. 
Daarom nodigen we u van harte uit voor een bezoek aan onze zaak. Eén ding is zeker: u wordt altijd wijzer. Probeer maar.

Voel u welkom!

Met vriendelijke groet,
Koos