ASSOS Dyora RS Bibshort Dames Expand

ASSOS Dyora RS Bibshort Dames

ASSOS

Nieuw

Ook voor de dames heeft Assos een bibshort in de S9-lijn ontwikkeld, die lichter is dan elke bibshort die Assos ooit heeft gemaakt. Net als bij de Equipe broeken bij de heren zitten de bretels op de broek gestikt net boven de zeem, waardoor broek en zeem perfect op hun plek gehouden worden ook als u uit het zadel komt. De elastische bretels geven het gevoel van maximale bewegingsvrijheid, maar zorgen wel voor een ultieme hold op het lichaam.

 

Maar wat het allerbelangrijkste is voor de meeste Assos-liefhebbers: de dikke zeem zit er nog steeds in! Zoals altijd bij een nieuwe lijn broeken is de zeem ook weer verbeterd. Hij zit niet meer vast met stiksels in de liezen, waardoor het lichaam en de zeem samen over de broek en het zadel kunnen bewegen zonder schade te maken op de huid. Daarnaast is de ademende functie van de zeem verbeterd door de wafelstructuur die is gebruikt in de zeem.

€ 200.00

incl. BTW

Type kleding Fietsbroek, bibshort
Merk Assos
Model Dyora RS
Kleur Zwart
Maat M,L,XL,XXL
Seizoen Zomer
Geslacht Dames
ASSOS
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies