ASSOS c2 GTS Mille GT Bib Shorts Fietsbroek Heren Expand

ASSOS c2 GTS Mille GT Bib Shorts Fietsbroek Heren

ASSOS

Nieuw

Assos is de Mille GT-lijn nog steeds aan het uitbreiden. En dit is de nieuwste aanwinst: de c2 T GTS Bibshorts, laten we 'm voor het gemak de Mille GT GTS noemen: een bijna naadloze fietsbroek die de spieren de juiste ondersteuning geeft voor de lange ritten in het zadel.

De bretels aan de broek zijn er volgens het inmidels wel bekende S9-concept laag (op de zeemrand) op gezet en geven maximale bewegingsvrijheid.

En what else? Assos-fietsbroeken worden natuurlijk altijd al geprezen om hun zeem. En in deze broek zit weer een nieuwe techniek. De alom bekende 8mm elastische zeem wordt gecombineerd met een materiaal in honingraatstructuur. Dit dunne materiaal (dat soms ook gebruikt wordt in ziekenhuisbedden en zadeldekjes) zorgt voor een ultieme drukverlaging. Uiteraard is de zeem niet helemaal vastgezet aan de broek, wat minder frictie oplevert aan het zitvlak. Als u een Assos-broek draagt en u heeft de juiste maat, dan hoeft u dus nooit op de blaren te zitten.

Meer details

€ 190.00

incl. BTW

+ Lichtgewicht fietsbroek gemaakt van stof met compressie

+ 8mm dikke zeem met extra drukverlagend materiaal

+ Elastische bretels

+ Brede grippers op de benen

+ Bijna naadloos door Butterfly concept

+ Kijk voor de juiste maat even in de maattabel van Assos

Type kleding Fietsbroek, bibshort
Merk ASSOS
Model Mille GT c2 T GTS Bibshorts
Kleur Zwart
Catalogus kleur blackSeries
Maat S,M,L,XL,XXL,TIR
Seizoen Zomer
Geslacht Heren
ASSOS
 • ASSOS Mille GT c2 - Shifter Fietsshirt Heren

  Elk jaar een ander grafische print in een gelimiteerde oplage, dit jaar voor het eerst in een compleet nieuw jasje. Maar wel met dezelfde naam: Mille GT. Voluit de Assos Mille GT Summer SS Jersey c2 - Shifter. Maar nog steeds met de comfortabele Mille GT schnitt. Deze jersey heeft de speciale Shifter print: vanaf de schouders verandert het rood steeds verder in Assos zwart. Technisch gezien is het shirt weer verbeterd ten opzichte van voorgaande jaren. Het materiaal, waar de nieuwe Mille Jersey van gemaakt is, droogt nog sneller dan voorheen. Dus ook op de warmste dagen kan dit een fijn shirt zijn. Wij raden wel aan om ook dan een ondershirt te dragen om uw zweetvocht sneller te laten verdampen. De mouwen van het Mille GT shirt zijn lasergesneden en hebben dus geen naadjes aan het uiteinde van de gladde aerodynamische stof. Dat zorgt voor een hele mooie strakke pasvorm zonder dat dit oncomfortabel aan gaat voelen. Op de rug zijn drie steekzakken aangebracht, dus u kunt voldoende meenemen. Wees ook gerust op het meenemen van waardevolle spullen. Want alles wat u in de zakken stopt, wordt tegengehouden door de stof die extra bovenin is aangebracht. Tip! Moet u het shirt thuis passen? Doe dit dan in de fietshouding (lees: squad met de armen naar voren) en het liefst in combinatie met een fietsbroek om het beste te kunnen zien of het shirt bij u past.

  € 130.00


 • ASSOS Mille GT c2 - Voganski Fietsshirt Heren

  In het kader van 'bigger, better and bolder' brengt Assos de Mille GT Summer SS Jersey c2 Voganski op de markt. Het is 'gewoon' een Mille Jersey nieuwe stijl met een gelimiteerde oplage in deze print, voor wie wel houdt van een psychedelisch printje. Het nieuwe geweven Big Dual Tex materiaal is nog beter vochtafwijzend dan zijn voorganger. Daarom is dit shirt ook erg geschikt voor de aller warmste zomerdagen. De mouwen van het shirt zijn lasergesneden en hebben dus geen naadjes aan het uiteinde van de gladde aerodynamische stof. Dat zorgt voor een hele mooie strakke pasvorm zonder dat dit oncomfortabel aan gaat voelen. Op de rug zijn gewoon drie steekzakken aangebracht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over alle bagage, die u op een lange dag op de fiets mee wilt nemen. Wees ook gerust op het meenemen van waardevolle spullen. Want alles wat u in de zakken stopt, wordt tegengehouden door de stof die extra bovenin is aangebracht. Tip! Moet u het shirt thuis passen? Doe dit dan in de fietshouding (lees: squad met de armen naar voren) en het liefst in combinatie met een fietsbroek om het beste te kunnen zien of het shirt bij u past.

  € 130.00


 • ASSOS Mille GT c2 Fietsshirt Heren

  De beste pasvorm, de beste materialen en deze Mille GT Summer Jersey c2 maakt Assos in de meest basic kleuren. En terecht, want niet iedereen heeft zin in een (te) gekke print. Dit shirt moet het niet hebben van de kekke looks, maar van de techniek. Wij kozen voor blauw, want dat past bij (u) 'jou'. Omdat deze jersey gemaakt is van sneldrogend materiaal is het een ideaal kledingstuk voor de hele zomer. Want ook tijdens de allerwarmste dagen van het jaar droogt de stof snel en voelt het gemakkelijk aan op het lichaam. Wel wordt aangeraden om ook tijdens de warme dagen een ondershirt te dragen om het zweet nog sneller te laten verdampen. De mouwen van het shirt zijn lasergesneden en hebben dus geen naadjes aan het uiteinde. Dat zorgt voor een hele mooie strakke pasvorm zonder dat dit oncomfortabel aan gaat voelen. Op de rug zijn drie steekzakken aangebracht. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over alle bagage, die u op een lange dag op de fiets mee wilt nemen. Wees ook gerust op het meenemen van waardevolle spullen. Want alles wat u in de zakken stopt, wordt tegengehouden door de stof die extra bovenin is aangebracht. Tip! Moet u het shirt thuis passen? Doe dit dan in de fietshouding (lees: squad met de armen naar voren) en het liefst in combinatie met een fietsbroek om het beste te kunnen zien of het shirt bij u past.

  € 110.00


Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies