ASSOS Chamois Crème Women (Zitvlakcrème) 200ml
ASSOS Chamois Crème Women (Zitvlakcrème) 200ml

ASSOS Chamois Crème Women (Zitvlakcrème) 200ml

ASSOS

Voorkom blaren, schuurplekken en andere ongemakken op uw zitvlak! De antibacteriële werking zorgt ervoor dat als de huid toch kapot gaat er geen nare ontstekingen kunnen ontstaan.

Speciaal voor alle fietsende dames ontwikkelde Assos deze Chamois crème speciaal voor hen met een PH-waarde die is aangepast aan die van de vrouw. De crème is gemaakt om direct op de huid (vermijd zoveel mogelijk intieme gebieden) of op de zeem te smeren. Als u een dunne laag aanbrengt, zal uw derrière tijdens het fietsen ook nog gekoeld worden door de toevoeging van een verkoelend bestanddeel. Velen gingen u voor en zelfs de profs zweren bij dit wordelijke witte smeerseltje.

 

Ingrediënten:

AQUA, HYDROGENATED POLYDECENE, OCTYLDODECANOL, GLYCERYL STEARATE SE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, SORBITAN STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYSORBATE 60, OZOKERITE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, MENTHYL LACTATE, PHENOXYETHANOL, STEARYL STEARATE, PANTHENOL, DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER, STEARIC ACID, MENTHOL, HAMAMELIS VIRGINIANA, WATER, TOCOPHERYL ACETATE, BHA, ALCOHOL DENAT. , CITRIC ACID.

Kleur
  • Wit/Roze
Maat
  • 200ML
€ 23,00
Incl. BTW

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking