Tandem rijden

Voor mensen die samen willen of moeten fietsen, hebben wij de mooiste oplossing. Namelijk de RVF D.LE Tandem, voorzien van een dubbele lage instap. Samen genieten van fietsen. Dat is wat wij belangrijk vinden bij Rein Veenendaal fietsen. Naast gezonde beweging is er ook nog gezellig en intensief contact met elkaar.

Tandem rijden is plezier voor twee!

flyer-tandem-t5r-dle.png

Schitterende techniek met handmade frame by Rein Veenendaal fietsen.

Veilige, extra lage instap voor zowel Captain als Stoker. Ideaal voor duo-passagier (stoker) met beperking en/of bestuurder (captain) met beperking. De captain beschikt over perfecte elektrische ondersteuning middels de betrouwbare, sterke 65Nm middenmotor van Flyer. De stoker kán, maar hoeft niet mee te trappen. Een geweldige ervaring bij beperkingen: voor beiden.

De RVF Flyer D.LE en de nieuwe D.TM (trapez/mixed) blijken zeer stabiel, maar toch verrassend comfortabel te sturen, vooral in druk verkeer en korte bochten. Veilig gevoel: zo belangrijk! Dé e-tandem voor iedereen, sportievelingen, ouderen, kinderen of mensen met een beperking.

Tandems zijn meestal leverbaar in 1 maat. De D.LE en D.TM zijn leverbaar in 3 frame maten: 50/35, 50/45 en 55/45. Ook een extra hoog stokerframe is mogelijk, wanneer de grootste achterop moet.

Alle denkbare aanpassingen, zoals stuur en zithouding, zadelafstelling, kettingafscherming, pedaalvarianten, zichthulpmiddelen, GPS, alles is mogelijk. Laat u - vrijblijvend - informeren.

Flyer e-bike / e-tandem rijden is het summum. Door de ideale gewichtsverdeling en de gebruikte topmaterialen. Gaan en staan waar u wilt. Niet de goedkoopste, ook niet de duurste, maar vooral duurzaam. Dat zie je, dat merk je. De vele prachtige en doordachte details maken het verschil! In toonaangevende - internationale - testen vrijwel altijd winnaar.

Rein Veenendaal laat u graag kennis maken met deze manier van fietsen. Durft u het nog niet helemaal alleen? Wij nemen graag de tijd om u alles haarfijn uit te leggen, daarna rijden we met u mee totdat u zelf de slag te pakken heeft.

Wij zien u graag voor een proefrit op de elektrische tandem!

Met onze RVF TX-1 tandem-trekhaak-drager ook eenvoudig te vervoeren achterop de auto.

RVF-TX-1-tandem-trekhaak-drager.JPG

Bekijk onze tandem collectie  proefrit plannen?


Categorieën

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies