Basil fietskrat groot 50 L - wit Expand

Basil fietskrat groot 50 L - wit

BASIL BASIL

BK21018

Nieuw

Het krat kunt u gemakkelijk volstoppen met boodschappen, schoolspullen noem het maar op! Het krat is gemaakt van kunststof, zodat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. En door de geperforeerde bodem loopt het regenwater gemakkelijk weg.

Meer details

Laatste items in voorraad!

€ 26.95

incl. BTW

+ Afmetingen: 36 x 49 28 cm
+ excl. Bevestigingsmateriaal
+ Leverbaar in verschillende hippe kleuren
+ Inhoud: 50 L
+ Maximale belading afhankelijk van maximaal toelaatbaar gewicht voordrager

(let op! Bevestigingsset niet inbegrepen!)

Merk Basil
Model Groot
Kleur WIT
Materiaal Kuntstof
Inhoud (L) 50 L
Maat L
Accessoire Fietskrat, krat

Basil ziet mensen graag fietsen. Vandaar dat zij ieder jaar weer mooie en functionele fietsaccessoires maken die ons stimuleren meer te gaan fietsen. Want fietsen is gezond!


Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.


Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in het familiebedrijf. De passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit uw wensen. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden en anderen stimuleren. Doet u met ons mee?

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies