Lazer Anverz NTA Speed Pedelec Helm Expand

Lazer Anverz NTA Speed Pedelec Helm

LAZER

Nieuw

Lazer heeft haar top mountainbike helm genomen als uitgangspunt voor de Speed Pedelec helm. Met een dikkere laag EPS heeft de Anverz een NTA 8776 normering gekregen en is daardoor te gebruiken als verplichte helm op de speed pedelecs, die 45 km/uur rijden.

Uitgerust met een groot transparant vizier is deze helm geschikt voor alle weersomstandigheden. De snijdende koude wind wordt uit de ogen gehouden en ook de vliegen hebben weinig te vertellen tegen het verstelbare vizier. Bij zonnige omstandigheden kunt u uiteraard uw eigen zonnebril eronder dragen.

De Anverz is uitermate geschikt om het hele jaar te dragen. In de zomer is de helm goed geventileerd en voor de natte en koude dagen wordt een een gesloten 'weather shell' meegeleverd, die u op de helm kunt klikken. Aan de achterkant van de helm blijven de ventilatiekanalen bij gebruik van deze weather shell wel open, zodat u de warmte van het hoofd wel kwijt kunt.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 169.95

incl. BTW

+ NTA 8776 normering voor verplicht gebruik op de speed pedelec

+ Magnetische gesp onder de kin

+ Kinbandjes gemaakt van leer

+ Advanced TurnFit versteller voor een goede afstelling

+ Verkrijgbaar in: S=52-56cm, M=55-59cm, L=58-61cm

+ Inclusief all weather shell voor gebruik met regen en kou

+ Gewicht: 482 gram (maat M)

+ Let op! Bij een Lazer helm heeft u recht op een driejarige crashgarantie regeling. Valt u binnen drie jaar, dan heeft u (bij het inleveren van uw helm en aankoopbon in de winkel) recht op de helft van uw aankoopbedrag om te investeren in een nieuwe helm.

Type kledingSpeed Pedelec Helm
MerkLazer
ModelAnverz NTA 8776
KleurZwart mat
MaatM/55-59 cm,L/58-61 cm
GeslachtUnisex
LAZER

1 vergelijkbare producten

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies