Idworx Rockn Rohler Power Expand

Idworx Rockn Rohler Power

IDWORX IDWORX

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 4,995.00

incl. BTW

+ Rohloff 14 versnellingsnaaf

+ Hoogwaardig aluminium frame

+ RockShox RS1 voorvork

+ Shimano XTschijfremmen

+ Carbon stuur en titanium zadelpen

Merk Idworx
Model Rockn Rohler Power Spec
Kleur ZWART GLANS
Maat 56CM,46CM,51CM
Frametype Heren
Wielmaat SHIMANO XTR
Aantal versnellingen 14
Type versnellingen Rohloff 14/500 Speedhub
Soort remsysteem Hydraulische schijfremmen
Type remsysteem Shimano XTR Ice Tech
Type aandrijving Ketting, KMC X1
Frame materiaal Aluminium
Gewicht (kg) 12,4 kg

Idworx levert kant-en-klare vakantiefietsen, mountainbikes, toerfietsen en e-bikes waarmee u gelijk op wereldreis kunt gaan. Zij bouwen fietsen die een belevenis zijn om op te rijden. Ontstaan uit ervaringen van mountainbikers, wereldfietsers en fietsforensen. En natuurlijk vanuit ervaring van de makers zelf, want zij zijn fanatieke fietsers net als wij.


Idworx monteert de fietsen uitsluitend af met de beste onderdelen die verkrijgbaar zijn. Gerrit Gaastra gaat alleen voor het beste van het beste.


Als Premium dealer hebben wij een grote collectie Idworx bij ons in de winkel staan. Kom eens een proefrit maken om zeker te zijn van uw zaak."It works!"


  • Idworx Meerprijs: DaRim LAW Carbon Velgen (29)

    DaRim LaW carbonvelgen (28"29") met tubeless-kit en Sahmurai SWORD. Extra brede, haakloze carbonvelgen, alleen geschikt voor tubeless wielen. Vermoedelijk de zinvolste optie, om het rijgedrag van uw idworx nog meer te verbeteren. De grotere binnenbreedte van de velg verbetert de ondersteuning van brede banden die zo typisch zijn voor idworx. U kunt daardoor de bandendruk nog meer reduceren, om de tractie en het rijcomfort te vergroten. De fiets verliest daarbij niets van zijn nauwkeurig stuurgedrag, terwijl de vorm van de band door de bredere velg beter gestabiliseerd wordt. Op een ondergrond met grote oneffenheden, zorgt de velg zelfs voor minder rolweerstand. Door de tubeless banden wordt, ondanks de geringere bandendruk, het risico op een lekke band kleiner en de haakloze velgranden zijn stabieler dan bij welke aluminium velg dan ook. In vergelijking met de voor idworx seriematig gemonteerde aluminium velgen, besparen de DaRim Law velgen tot 40 gram per velg aan gewicht en verbeteren ze zowel de stijfheid als de stabiliteit van de wielen. De spaakgaten zijn wat betreft grootte en plaatsing geoptimaliseerd en zorgen samen met een versterkt profiel voor veiligheid en een lange levensduur.

    € 695.00


Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies