FLYER ISY ECO N8 PREM Expand

FLYER ISY ECO N8 PREM

FLYER FLYER

8888

Gebruikt

[Misschien] de meest onderschatte Flyer; de I:SY.

Ultieme compact-e-bike pursang! Klein van omvang, groots in prestaties.

Meer details

Laatste items in voorraad!

€ 1,695.00

incl. BTW

+ Betrouwbare Panasonic middenmotor

+ Stuur met Speedlifter systeem

+ Compact 45cm frame

+ Rijdt zeer stabiel en "klimt als een klipgeit...''

Merk Flyer
Model I:SY
Kleur ROOD
Frametype Uni
Maat D 45CM
Wielmaat 20"
Motorpositie Midden
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Naaf
Type naaf Nexus
Soort remsysteem Magura velg
Type remsysteem HS33
Frame materiaal Aluminium
Motor Panasonic
Type ISY ECO N8 PREM26v
B-prijs (zo mee) 1395.-

Volgens Rein mogen de elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste! De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen.


Door de jaren heen heeft Biketec de collectie flink uitgebreid met touring fietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.


Flyer stelt de hoogste eisen aan hun fietsen. Ze worden onder de zwaarste omstandigheden getest in het berglandschap rond de fabriek in Zwitserland. Dat Flyer achter zijn eigen kwaliteitsnormen staat, bewijst het bedrijf wel met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Op de accu en motor krijgt u 2 jaar garantie.


De Flyer elektrische fiets kenmerkt zich door de stabiliteit. Dat komt doordat de motor en de accu zich in het midden van de fiets bevinden. Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan een proefrit maken in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limo adviseren wij u uitgebreid over dit mooie Zwitserse merk.

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies