HET MTB ROUTEDOEKJE Expand

HET MTB ROUTEDOEKJE

REIN VEENENDAAL FIETSEN

RVF-MTB-RD01

Nieuw

Het Rein Veenendaal Fietsen MTB routedoekje voor de UHR-5! 

Na jaren van ontwikkeling is hij er dan eindelijk. ''Het MTB Routedoekje''

 

Een ''built to last'' microvezeldoekje onder alle weersomstandigheden. Direct afleesbaar, zelfs bij 3G. Geschikt voor elk handschoentype, ook de versies zonder swipe wijsvinger. Weight weenie proof met slechts 14 gram. De lasercut kartelrand geeft een authentieke look and feel aan het doekje.

 

Leuk om te krijgen, maar misschien nog wel veel leuker om te geven. In een handomdraai 5 prachtige MTB-routes bij de hand op de UHR en uw bril is optimaal schoon om te genieten van het prachtige landschap. Dit doekje is potentieel de beste aanwinst voor uw fietsuitrusting. Tevens gaat € 0,50 per verkocht doekje naar Stichting MTB Utrechtse Heuvelrug voor route onderhoud en uitbreiding.

 

U merkt het, wij zijn enthousiast! Doekje erbij?

Meer details

€ 4.99

incl. BTW

• Hoogwaardig microvezel brillendoekje

• MTB routes: Rhenen, Kwintelooijen, Amerongen, Hoge Ginkel en Leersum

• Hoogtemeters, startpunten en parkeerplaatsen staan beschreven

• Lichtgewicht, slechts 14 gram

• 32x15cm

• € 0.50 van elk verkocht doekje gaat naar Stichting MTB Utrechtse Heuvelrug

• Ook als cadeautje te bestellen inclusief vignet. € 12,50 (excl. verzendkosten)

MerkRein Veenendaal Fietsen
ModelHet MTB routedoekje
MateriaalMicrovezel
Maat32x15cm
Gewicht14 gr.
VouwbaarJa
REIN VEENENDAAL FIETSEN
  • MTB VIGNET 2021

    MTB vignet 2021 Bij ons vrijwel altijd op voorraad! Voor de aanleg, onderhoud en uitbreiding van de prachtige routes heeft MTB Utrechtse Heuvelrug een kleine subsidie gekregen van de provincie Utrecht. De provincie stelt als voorwaarde dat 'MTB Utrechtse Heuvelrug' de helft van de kosten zelf moet opbrengen. Dit wordt via afgifte/verkoop van een vignet geïnd.   Kosten? Een paar voorbeelden: Routepalen, bordjes en heel belangrijk, de bijbehorende volgnummers; bij calamiteiten kan de locatie doorgegeven worden aan hulpdiensten. Verder machines, gereedschappen, vervanging, slijtage, etc. Vrijwel al het werk wordt gedaan door vrijwilligers, realiseert u zich dat goed aub!   Daarom, die € 7,50 is een 'schijntje' voor al het plezier wat u kunt hebben van deze prachtige routes op onze uniek mooie Heuvelrug. Note: Het vignet 2021 is een (kalender) jaar geldig op alle routes van NPUH; Vanaf 1 december 2020.   Het vignet wordt per post door RVF thuisgestuurd. Mooi dat u een bijdrage levert door de aanschaf van het vignet, minstens zo belangrijk is dat u de fatsoensnormen toepast in de breedste zin des woords. Wij zijn te gast van onze natuur! Wees er zuinig op. Wij rekenen op u, dankuwel.

    € 7.50


Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies