BATAVUS FIER 2 UNI N5 300Wh Expand

BATAVUS FIER 2 UNI N5 300Wh

BATAVUS BATAVUS

BA050019-300

Nieuw

De 2-wiel Batavus FIER is voorzien van een met EPP versterkte alu bak met een laadvermogen tot max 80Kg. Voorzien van een stevige veiligheidsrail voor kids en extra stabiliteit. Vertrouwen rijdt met je mee als jij je meest waardevolle bezit van a naar b brengt. Ook is deze Batavus bakfiets voorzien van V-Light. Fietsen in het donker is daarom ook veilig. De FIER bezit de nieuwste Bosch Cargo Line, de zeer krachtige middenmotor.

Een 400 of 500Wh mag je zelf kiezen: de Purion display voorziet je van alle nuttige info!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 4,349.00

incl. BTW

  • Het railsysteem zorgt voor makkelijk wisselent tussen de div. accessoires

  • Accessoires als een regenhoes, fietscover, extra accu, kettingslot, etc

  • De krachtige middenmotor geeft je alle power die je nodig hebt tijdens jouw avontuur

  • Schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en veilig tot stilstand komt, ook met bagage.

  • Krachtige heldere koplamp, V-Light aan de achterzijde voor extra veiligheid

Kleur Zwart
Maat Mrt'22

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten. Dit merk kennen wij dan ook al sinds 1948, het eerste merk dat Rein inkocht.


Sinds mensenheugenis is de fiets niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en daar heeft Batavus een belangrijke rol in gespeeld. Het merk produceert voornamelijk stadsfietsen, woon-werkfietsen en kinderfietsen. Sinds een aantal jaar kunt u ook voor een e-bike bij Batavus terecht.


Batavus biedt sportieve modellen waarmee u regelmatig langere afstanden af kunt leggen. Comfortabele stadsfietsen voor het doen van de boodschappen en retro lifestyle fietsen als u net even iets anders dan anders zoekt. Veel van de Batavus stadsfietsmodellen zijn tevens verkrijgbaar in een elektrische variant om net iets langer te fietsen, dan alleen dat ritje naar de supermarkt.

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies