FLYER GOROC2 6.50 SX 12V Expand

FLYER GOROC2 6.50 SX 12V

FLYER FLYER

FGR2650H52ZA0

Nieuw

Flyer/Zwitserland/Kwaliteit/Stabiliteit... Hoe je het ook went, keert of fietst, het klopt!

De Goroc2 staat voor rijstabiliteit, comfort en een perfecte krachtoverbrenging.

Buitengewoon veelzijdige allrounder, comfortabele, actieve geometrie, lage bovenbuis, stabiele all-terrain-banden en is geschikt voor AllRound gebruik. De 120mm verende voorvork, krachtige schijfremmen en de beresterke Panasonic GX Ultimate 90Nm middenmotor is bepaald geen midden middenmoter... FIT intelligente bediening maken avonturen mooi tot in de late avonduren. Ook buiten de gebaande paden! Ook als er bagage mee moet is de Goroc2 je maatje.

Meer details

Laatste items in voorraad!

€ 4,199.00

incl. BTW

Ben je wat groter, of wil je graag een grote maat? Dit is 'm.

Kleur ZWART/ANTRA GLANS
Maat 52CM/XL
Type E BIKE H

Volgens Rein mogen de elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste! De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen.


Door de jaren heen heeft Biketec de collectie flink uitgebreid met touring fietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.


Flyer stelt de hoogste eisen aan hun fietsen. Ze worden onder de zwaarste omstandigheden getest in het berglandschap rond de fabriek in Zwitserland. Dat Flyer achter zijn eigen kwaliteitsnormen staat, bewijst het bedrijf wel met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Op de accu en motor krijgt u 2 jaar garantie.


De Flyer elektrische fiets kenmerkt zich door de stabiliteit. Dat komt doordat de motor en de accu zich in het midden van de fiets bevinden. Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan een proefrit maken in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limo adviseren wij u uitgebreid over dit mooie Zwitserse merk.

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies