Flyer Tandem 7.70 T2X [DERAILLEUR] Expand

Flyer Tandem 7.70 T2X [DERAILLEUR]

FLYER FLYER

Nieuw

Helaas...: dit model is nieuw niet meer leverbaar; Nieuw model in aantocht!

Ter info:
Op initiatief van Rein Veenendaal Fietsen heeft Flyer de tandem gebouwd.

En wat voor één. Een geweldige fiets, voorzien van een dubbel vrijloop systeem.

Ideaal wanneer er iemand met een beperking achterop gaat; hij of zij mag, maar hoeft niet mee te trappen. De krachtige Panasonic aandrijving ondersteund voorbeeldig en is veilig en voorspelbaar.
Voor mensen die samen willen of moeten fietsen, hebben wij de mooiste oplossing. Namelijk de Flyer tandem. Samen genieten van fietsen. Dat is wat wij belangrijk vinden bij Rein Veenendaal Fietsen! Naast gezonde beweging is er ook nog gezellig en intensief contact met elkaar. Tandem rijden is plezier voor twee!

 

Wij zijn het (samen met onze fabrikant) over eens: de Flyer-tandem brengt niet alleen mensen samen, maar ook plezier en veiligheid, comfort en dynamiek. Elke rit wordt een co-productie van twee fietsers die wellicht geen identieke prestatie leveren, maar wel dezelfde passie delen: frisse lucht en natuur. What do you want more...

 

Onderhoudsarme technologie, optimale ergonomie: ongekend rijcomfort, zelfs als alleen de 'captain' trapt. Opstappen en samen genieten, eindeloos.

Nieuwsgierig? Bel, mail of kom eens aan, bij Rein wordt je altijd een stuk wijzer.

Dit product is niet meer op voorraad

€ 5,499.00

incl. BTW

Merk Flyer
Model Tandem 7.70
Kleur PEARL GREY
Maat 50/35CM,55/45CM
Type accu LiThium Ion
Aantal versnellingen 11
Verlichting Via de accu
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Slot Abus beugelslot
Wiel - Banden maat 26
Display type LCD
Display positie Midden
Ketting / Riem-Belt / Anders Ketting
Derailleur type Shimano XT
Framemodel D / H / UNI Tandem
Versnellingen: Naaf / Derailleur / Bak Derailleur
Motor positie Midden
Motor type Panasonic 36V
Accu positie Drager - Frame Midden
Keuze accu Ja
Gewicht ± kg [ex accu] 31 kg
Standaard accu Wh 540 Wh
Remsysteem merk - type Magura MT6

Volgens Rein mogen de elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste! De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen.


Door de jaren heen heeft Biketec de collectie flink uitgebreid met touring fietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.


Flyer stelt de hoogste eisen aan hun fietsen. Ze worden onder de zwaarste omstandigheden getest in het berglandschap rond de fabriek in Zwitserland. Dat Flyer achter zijn eigen kwaliteitsnormen staat, bewijst het bedrijf wel met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Op de accu en motor krijgt u 2 jaar garantie.


De Flyer elektrische fiets kenmerkt zich door de stabiliteit. Dat komt doordat de motor en de accu zich in het midden van de fiets bevinden. Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan een proefrit maken in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limo adviseren wij u uitgebreid over dit mooie Zwitserse merk.

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies