Flyer Tandem 7.80 Rohloff Expand

Flyer Tandem 7.80 Rohloff

FLYER FLYER

Nieuw

Voor mensen die samen willen of moeten fietsen, hebben wij de mooiste oplossing. Namelijk de Flyer tandem. Samen genieten van fietsen. Dat is wat wij belangrijk vinden bij Rein Veenendaal Fietsen! Naast gezonde beweging is er ook nog gezellig en intensief contact met elkaar.

 

Tandem rijden is plezier voor twee!

 

Wij zijn het er daarom (samen met onze fabrikant) over eens: de Flyer-tandem brengt niet alleen twee mensen samen, maar ook plezier en veiligheid, comfort en dynamiek. Elke rit wordt een co-productie van twee fietsers die wellicht geen identieke prestatie leveren,maar wel dezelfde passie delen: frisse lucht en natuur.

 

Deze unieke elektrische tandem biedt u tal van handige snufjes, zoals niet-synchrone trapondersteuning en ontkoppeling bij een stationair draaiende motor.

 

Onderhoudsarme technologie in combinatie met een optimale ergonomie zorgt voor een ongekend rijcomfort, zelfs als alleen de voorste fietser trapt. Het is een kwestie van opstappen en samen genieten!

 

Nieuwsgierig? Kom een proefrit maken en ervaar het zelf!

€ 6,699.00

incl. BTW

Merk Flyer
Model Tandem 7.80
Kleur PEARL GREY
Maat 50/35CM,55/45CM
Frametype Tandem
Wielmaat 26
Motortechniek Panasonic 36V Standard
Motorpositie Midden
Capaciteit standaardaccu (Wh) 540 Wh
Accupositie Midden
Type accu Lithium ion
Type display LCD
Positie display Midden
Aantal versnellingen 14
Type versnellingen Versnellingsnaaf
Type naaf Rohloff Speedhub 500/14
Soort remsysteem Hydraulische schijfremmen
Type remsysteem Magura MT6
Type aandrijving Ketting
Gewicht zonder accu (kg) 31 kg
Type slot Abus beugelslot
Verlichting Via de accu
Accu keuze (Wh) Ja

Volgens Rein mogen de elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste! De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen.


Door de jaren heen heeft Biketec de collectie flink uitgebreid met touring fietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.


Flyer stelt de hoogste eisen aan hun fietsen. Ze worden onder de zwaarste omstandigheden getest in het berglandschap rond de fabriek in Zwitserland. Dat Flyer achter zijn eigen kwaliteitsnormen staat, bewijst het bedrijf wel met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Op de accu en motor krijgt u 2 jaar garantie.


De Flyer elektrische fiets kenmerkt zich door de stabiliteit. Dat komt doordat de motor en de accu zich in het midden van de fiets bevinden. Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan een proefrit maken in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limo adviseren wij u uitgebreid over dit mooie Zwitserse merk.

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies