FLYER UPSTREET3 7.23 H ENV TRM Expand

FLYER UPSTREET3 7.23 H ENV TRM

FLYER FLYER

166018

Nieuw

Dit is nu eens een echte E-Bike voor GROTE, sterke en zwaardere personen: Upstreet3 De Upstreet3 spoort u als geen ander aan op te stappen en veel later als gedacht weer af te stappen; Klinkt misschien overdreven, maar deze fiets doet het wel! Groot toepassings - gebied, of het nu gaat om ​​snel woon-werkverkeer, of een veel te ruime omweg. Deze geweldenaar laat u nergens staan, maar sleept u desnoods naar waar u zijn moet.

Componenten zijn van hoge -FLYER- kwaliteit en geschikt voor een extreem hoog totaalgewicht van 180 kg. De BySchulz paralellogram verende zadelpen, de oversizede luchtondersteunde voorvork, krachtige remmen: alles bestand tegen de hoogste belastingen. De Panasonic GX Ultimate motor is een pronkstuk op E-Bike gebied en zorgt voor een 'HighEnergy' gevoel. De beresterke en superbrede 27,5" velgen met 62mm[!] speciale Schwalbe banden geven een onbeschrijflijk gevoel en controle: Ongekend!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 5,399.00

incl. BTW

Deze speciaal ontworpen ebike zet nieuwe ijkpunten. Verkrijgbaar [als alles goed loopt] in maar liefst 6 framematen (S/43-M/47-L/51-XL/55-XXL/59 en XXXL/63) Die laatste is geschikt voor lengtes tot ± 2.15m. Dus geen excuus meer, het kan nu ook op de fiets.
De All-Up stuurpen kan optimaal worden aangepast aan de grootte van de berijder. 
Ook in HighSpeed verkrijgbaar.

Merk Flyer
Model Upstreet3 7.23 Env TR/M Cruiser
Kleur CAST SILVER
Maat 55CM/XL
Type accu Li-ION
Aantal versnellingen Traploos
Verlichting Power LED
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Segment Allround
Slot ART2*
Wiel - Banden maat 27,5 / 62-584
Display type D0
Display positie Midden
Naaf type Enviolo TR M
Ketting / Riem-Belt / Anders Riem Gates CDX
Voorvork geveerd Ja
Zadelpen geveerd Ja
Framemodel D / H / UNI Heren
Versnellingen: Naaf / Derailleur / Bak Naaf
Motor merk Panasonic
Motor positie Midden
Motor type GX Ultimate 90Nm
Accu positie Drager - Frame Frame
Keuze accu Ja, 600Wh
Standaard accu Wh 750Wh
Remsysteem merk - type Magura MT5
Frame: Laag / Midden / Hoog Hoog

Volgens Rein mogen de elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste! De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen.


Door de jaren heen heeft Biketec de collectie flink uitgebreid met touring fietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.


Flyer stelt de hoogste eisen aan hun fietsen. Ze worden onder de zwaarste omstandigheden getest in het berglandschap rond de fabriek in Zwitserland. Dat Flyer achter zijn eigen kwaliteitsnormen staat, bewijst het bedrijf wel met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Op de accu en motor krijgt u 2 jaar garantie.


De Flyer elektrische fiets kenmerkt zich door de stabiliteit. Dat komt doordat de motor en de accu zich in het midden van de fiets bevinden. Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan een proefrit maken in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limo adviseren wij u uitgebreid over dit mooie Zwitserse merk.

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies