Alle sportfietsen


Sportief op de fiets! Voor veel fietsers de leukste manier van lekker bewegen, te genieten van de omgeving en natuur. Het blijkt een uitstekend medicijn te zijn. Meestal zonder recept verkrijgbaar.

 

Gaat u met de mountainbike over één van de mooiste routes van NL: de Utrechtse Heuvelrug óf bedwingt u op een racefiets de Amerongse Berg? We noemen zomaar even wat unieks in onze mooie omgeving.

 

Naast de populaire ATB-mountainbikes en racefietsen voert RVF ook Trekking- en Hybride fietsen en niet te vergeten Tandems. En wat dacht u van de elektrische mountainbike oftewel de elektrische mountainbike? Bij onze buren in het buitenland razendpopulair, maar in Nederland zien we ze ook steeds vaker. Moeiteloos rijdt u langere routes, gaat u óver een heuvel, in plaats van er omheen...

 

We hebben een aantal mensen in huis die erover mee kunnen praten en u graag eerlijk, op basis van ervaring, adviseren.

 

Zoekt u iets specifieks? Vul het contactformulier in. Vertel ons wat u zoekt; een dames of heren model, het gebruiksdoel, lengte in cm's, budget en uw contactgegevens. Dan gaan wij voor u aan de slag.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.