RVF Afhaalservice

Onze afhaalservice is best eenvoudig! Zodra de bestelling is geplaatst nemen wij (binnen 1 werkdag) contact met u op over de afhaalmogelijkheden, samen maken wij een afspraak. Vervolgens wordt de fiets door een van onze monteurs helemaal voor u klaar gemaakt. Zodra de fiets klaar staat ontvangt u een bericht van de werkplaats. U kunt de fiets afhalen tijdens openingstijden.

-

RVF Bezorgservice

Zodra de bestelling is geplaatst nemen wij (binnen 1 werkdag) contact met u op over de levering, samen maken wij een afspraak. Dan weet u zeker dat u thuis bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Vervolgens wordt de fiets door onze chauffeur afgeleverd en kunt u beginnen aan uw fietsavontuur!

Doordeweeks overdag niet thuis? Wij leveren ook op zaterdag!

-

RVF Pakketservice

Is uw bestelling geschikt voor onze pakketservice en is het artikel op voorraad, dan wordt deze binnen 2-3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Tenzij anders vermeld. Rein Veenendaal vermeldt bij elk artikel een indicatieve levertijd.

Via de mail ontvangt u een bevestiging van de bestelling met daarin de link of code waarmee u de bestelling kunt traceren.

Onze pakketten worden verzonden via PostNL. PostNL doet 1 bezorgpoging. Lukt het niet om uw pakket af te leveren? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten.


RVF Transportkosten

Wat u betaalt aan verzendkosten hangt volledig af van de bestelling die u plaatst. Voor kleine artikelen welke door de pakketdienst bezorgd kunnen worden, betaalt u €7,50. MTB Vignetten of routedoekjes worden per post verzonden en betaalt u 1,95 voor de verzending. Betreft het een grote levering boven 100,- is de bezorging gratis (muv de Waddeneilanden indien u een fiets, scooter of motor besteld.) Wij kunnen ook bezorgen in België, maar neem hierover even contact op met ons verkoopteam via info@reinveenendaal.nl, wij helpen u graag verder.

Tarief pakketjes binnen Nederland € 7,50

Rijklaarkosten:
Kinderfiets €15,00
Fiets €29,00
Occasions €35,00
E-bike €49,00
Tandem / bakfiets / specials €99,00
Speed Pedelec €160,00 (incl. kenteken)
Bromfiets €355,00 (incl. kenteken)

Als u meerdere artikelen bestelt uit verschillende categorieën betaalt u de prijs voor de hoogste categorie. Bijvoorbeeld: een moederfiets met kinderzitje dan betaalt u € 29,00 aan rijklaarkosten. Besteld u 2 fietsen, dan betaald u 2 keer de rijklaarkosten.

-

Vragen

Bel ons! 0318 – 52 60 00. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar
Mail ons! info@reinveenendaal.nl Wij reageren binnen 48 uur

Algemene voorwaarden

De volledige algemene voorwaarden kunt u hier vinden. 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking