Levering - leveringsvoorwaarden

RVF Afhaalservice

Onze afhaalservice is best eenvoudig! Zodra de bestelling is geplaatst nemen wij (binnen 1 werkdag) contact met u op over de afhaalmogelijkheden, samen maken wij een afspraak. Vervolgens wordt de fiets door een van onze monteurs helemaal voor u klaar gemaakt. Zodra de fiets klaar staat ontvangt u een bericht van de werkplaats. U kunt de fiets afhalen tijdens openingstijden.

RVF Bezorgservice

Zodra de bestelling is geplaatst nemen wij (binnen 1 werkdag) contact met u op over de levering, samen maken wij een afspraak. Dan weet u zeker dat u thuis bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Vervolgens wordt de fiets door onze chauffeur afgeleverd en kunt u beginnen aan uw fietsavontuur!

Doordeweeks overdag niet thuis? Wij leveren ook op zaterdag!

RVF Pakketservice

Is uw bestelling geschikt voor onze pakketservice en is het artikel op voorraad, dan wordt deze binnen 2-3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Tenzij anders vermeld. Rein Veenendaal vermeldt bij elk artikel een indicatieve levertijd.

Alle pakketten worden verzonden door PostNL. Zodra de bestelling verzonden is via onze pakketdienst (PostNL), ontvangt u (per mail) een bevestiging van de bestelling met daarin de link of code waarmee u de bestelling kunt traceren.

PostNL doet 2 bezorgpogingen. Het tweede bezorgmoment kun u via de site van PostNL zelf wijzigen naar een moment dat u wel thuis bent. Lukt het de bezorgen toch niet om uw pakket af te leveren bij de tweede bezorgpoging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten. 


RVF Transportkosten

Wat u betaalt aan verzendkosten hangt volledig af van de bestelling die u plaatst. Voor kleine artikelen welke door de pakketdienst bezorgd kunnen worden, betaalt u €6,95. Betreft het een grote levering, zoals een fiets, scooter of motor? Dan zal de bestelling door onze chauffeur of vervoerder bezorgd worden. Hieronder kunt u de prijzen vinden.

Tarief pakketjes binnen Nederland € 7,95 en voor België € 15,95
Tarief transport  binnen Nederland € 12,50 en voor België € 32,50
Tarief transport brommers & motoren binnen Nederland € 37,50 en voor België € 57,50

Rijklaarkosten:

Fiets rijklaarkosten €29,00*
E-bike rijklaarkosten €49,00*
Tandem / bakfiets / specials rijklaarkosten €79,00*
Speed Pedelec  rijklaarkosten €129,00*
Bromfiets rijklaarkosten €256,00*
Motor rijklaarkosten €350,00*

*deze prijzen zijn excl. transportkosten

Als u meerdere artikelen bestelt uit verschillende categorieën betaalt u de prijs voor de hoogste categorie. Bijvoorbeeld: een moederfiets met kinderzitje dan betaalt u € 41,50 aan kosten (€29,00 + €12,50). U betaalt geen extra servicekosten, wel de rijklaarkosten (€29,00).

Vragen

Bel ons! 0318 – 52 60 00. Wij zijn tijdens openingstijden bereikbaar
Mail ons! info@reinveenendaal.nl Wij reageren binnen 48 uur

Algemene voorwaarden

De volledige algemene voorwaarden kunt u hier vinden. 


Categorieën

    Sluit venster

    Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies