Specials

Er zijn 21 producten

Voor Specials moet u naar een Specialist: Rein Veenendaal Fietsen is dat, met trots.

Dat is ook Special! Ons brede, zorgvuldig samengesteld assortiment geniet internationale bekendheid. Onder het motto ‘zoveel mensen, zoveel fietsen’ streven wij naar een zo uitgebreid mogelijk -op basis van kwaliteit- samengesteld assortiment.

In de ruime en goedg...

Voor Specials moet u naar een Specialist: Rein Veenendaal Fietsen is dat, met trots.

Dat is ook Special! Ons brede, zorgvuldig samengesteld assortiment geniet internationale bekendheid. Onder het motto ‘zoveel mensen, zoveel fietsen’ streven wij naar een zo uitgebreid mogelijk -op basis van kwaliteit- samengesteld assortiment.

In de ruime en goedgevulde showroom komt u werkelijk van alles tegen..
Van [E] 3-wielers (voor jong en oud) tot multifunctionele state of art [E] Tandem.
Van aanvang ATB tot hightech racer, van Explorer tandem tot ons eigen paradepaard: de RVF D.LE tandems.
• U vindt 't allemaal bij Rein Veenendaal, in Veenendaal •

===========================================

Rein Veenendaal Fietsen werkt samen met HUKA, PfauTec/Pfiff, VanRaam en voeren ons eigen tandemmerk Explorer. Wij bieden een breed scala aangepaste vervoermiddelen voor mensen met en zonder beperkingen.

Je kunt een dergelijke fiets zelf aanschaffen. Op die manier omzeil je vele hindernissen.

Meestal kun je dan op een kort tijdsbestek gebruik maken van je aankoop.

Wil je graag in aanraking komen voor een vergoedingsregeling? Dan heb je te maken met een aanvraag- en beoordelingsproces.

Om in aanmerking te komen voor een ‘hulpmiddel’ via diverse instanties, worden er diverse criteria gesteld. Heb je inmiddels zelf een hulpmiddel aangeschaft, dan geldt een mogelijke vaak vergoedingsregeling niet meer. We raden dan ook aan om hier vooraf goed over na te denken.

Gaat jouw voorkeur er naar uit om niet -of minder- zelf te betalen, dan adviseren wij te onderzoeken of je voor een mogelijke vergoeding in aanraking komt. Afhankelijk van de situatie zijn er diverse instanties hiervoor te raadplegen, namelijk:

  • Via UWV: zodra je een hulpmiddel nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, dan kan je in aanmerking komen voor een vergoeding of regeling bij het UWV.

  • Via het WMO loket: heb je een indicatie voor de Wlz (Wet langdurige zorg) met ondersteuning van hulpmiddelen of ben je door jouw leeftijd, ziekte of aandoening beperkt in de mogelijkheden? Het WMO loket van jouw gemeente is het aanspreekpunt om te beoordelen of je in aanmerking komt voor een aangepast vervoermiddel. Een groot aantal gemeentes zijn aangesloten bij www.regelhulp.nl.

  • Via de zorgverzekering: de zorgverzekeringswet (ZVW) regelt een verplichte basisverzekering voor de zorg. Hulpmiddelen die zijn opgenomen in de Regeling zorgverzekering Hulpmiddelenzorg van de Zorgverzekeringswet worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Hier vallen onder andere ‘hulpmiddelen gerelateerd aan stoornissen in het bewegingssysteem’ onder. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je hiervoor in aanmerking komt en hoe de procedure met betrekking tot het aanvragen van een specifiek hulpmiddel bij hen verloopt.

 

Uiteraard kan en wil Rein Veenendaal Fietsen u graag adviseren bij aanschaf van een aangepaste fiets, tandem of driewieler. We denken graag mee in uw wensen. Maar ook naar de mogelijkheden, met als uitgangspunt : veiligheid. Uiteindelijk kan een proefrit tonen of het ‘huiswerk’ goed gedaan is.

Wil je meer informatie? Wij adviseren je graag! Neem gerust contact met ons op.
Bel 0318-526000 of mail via onze site of naar
info@reinveenendaal.nl .

Minder
Meer
Showing 1 - 21 of 21 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies