Specials


Voor Specials moet u naar een specialist en bent u hier aan het juiste adres. U zal zich verbazen over ons brede, zorgvuldig samengesteld assortiment. Onder het motto ‘zoveel mensen, zoveel fietsen’ streven wij naar een zo uitgebreid mogelijk -op basis van kwaliteit- samengesteld assortiment.

 

In de ruime en goedgevulde showroom komt u werkelijk van alles tegen..
Van 3-wielers (voor jong en oud), multifunctionele E-Tandem tot ons eigen paradepaard: de in eigen beheer gebouwde RVF D.LE tandems met dubbele lage instap.

 

Rein Veenendaal Fietsen levert HUKA, PfauTec, VanRaam en voeren
ons eigen merk Explorer. Wij bieden een breed scala aangepaste fietsen
voor mensen met en zonder beperkingen.

 

Om in aanmerking te komen voor een vergoedingsregeling heb je te maken met een aanvraag- en beoordelingsproces. Er worden diverse, soms sterk uiteenlopende criteria gesteld. Ga het traject goed voorbereid in. Raadpleeg deskundige hulp. Als fietstechnisch kunnen wij dat!

 

We denken graag mee in uw wensen. Maar ook naar de mogelijkheden, met als uitgangspunt : veilig en zelfverzekerd op pad. Uiteindelijk kan een proefrit tonen of het ‘huiswerk’ goed gedaan is.

 

Wilt u meer informatie? Stuur een bericht (met telefoonnummer) naar koos@reinveenendaal.nl of nick@reinveenendaal.nl. Wij adviseren u graag bij aanschaf van een aangepaste fiets, tandem of driewieler. 

 

 

Zodra u een hulpmiddel nodig heeft om uw werk goed te kunnen doen, dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding of regeling bij het UWV.

  • Via het WMO loket: heeft u een indicatie voor de Wlz (Wet langdurige zorg) met ondersteuning van hulpmiddelen of bent u door uw leeftijd, ziekte of aandoening beperkt in de mogelijkheden? Het WMO loket van uw gemeente is het aanspreekpunt om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een aangepast vervoermiddel. Een groot aantal gemeentes zijn aangesloten bij www.regelhulp.nl.

  • Via de zorgverzekering: de zorgverzekeringswet (ZVW) regelt een verplichte basisverzekering voor de zorg. Hulpmiddelen die zijn opgenomen in de Regeling zorgverzekering Hulpmiddelenzorg van de Zorgverzekeringswet worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Hier vallen onder andere ‘hulpmiddelen gerelateerd aan stoornissen in het bewegingssysteem’ onder. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervoor in aanmerking komt en hoe de procedure met betrekking tot het aanvragen van een specifiek hulpmiddel bij hen verloopt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.