Specials

Er zijn 31 producten

Voor Specials moet u naar een Specialist: Rein Veenendaal Fietsen is dat, met trots.

Dat is ook Special! Ons brede, zorgvuldig samengesteld assortiment geniet internationale bekendheid. Onder het motto ‘zoveel mensen, zoveel fietsen’ streven wij naar een zo uitgebreid mogelijk -op basis van kwaliteit- samengesteld assortiment.

In de ruime en goedg...

Voor Specials moet u naar een Specialist: Rein Veenendaal Fietsen is dat, met trots.

Dat is ook Special! Ons brede, zorgvuldig samengesteld assortiment geniet internationale bekendheid. Onder het motto ‘zoveel mensen, zoveel fietsen’ streven wij naar een zo uitgebreid mogelijk -op basis van kwaliteit- samengesteld assortiment.

In de ruime en goedgevulde showroom komt u werkelijk van alles tegen..
Van [E] 3-wielers (voor jong en oud) tot multifunctionele state of art [E] Tandem.
Van aanvang ATB tot hightech racer, van Explorer tandem tot ons eigen paradepaard:
de in eigen beheer gebouwde RVF D.LE tandems met dubbele lage instap.
Specials kunnen ook bijzondere exemplaren of Limited Editions zijn.


• U vindt 't allemaal bij Rein Veenendaal, jawel, in Veenendaal •

 

Rein Veenendaal Fietsen levert HUKA, PfauTec, VanRaam en voeren
ons eigen merk Explorer. Wij bieden een breed scala aangepaste fietsen
voor mensen met en zonder beperkingen.
Om in aanmerking te komen voor een vergoedingsregeling heb je te maken met een aanvraag- en beoordelingsproces.

Er worden diverse, soms sterk uiteenlopende criteria gesteld. Ga het traject goed voorbereid in. Raadpleeg deskundige hulp. Fietstechnisch kunnen wij dat!

Verder via UWV: zodra je een hulpmiddel nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, dan kan je in aanmerking komen voor een vergoeding of regeling bij het UWV.

  • Via het WMO loket: heb je een indicatie voor de Wlz (Wet langdurige zorg) met ondersteuning van hulpmiddelen of ben je door jouw leeftijd, ziekte of aandoening beperkt in de mogelijkheden? Het WMO loket van jouw gemeente is het aanspreekpunt om te beoordelen of je in aanmerking komt voor een aangepast vervoermiddel. Een groot aantal gemeentes zijn aangesloten bij www.regelhulp.nl.

  • Via de zorgverzekering: de zorgverzekeringswet (ZVW) regelt een verplichte basisverzekering voor de zorg. Hulpmiddelen die zijn opgenomen in de Regeling zorgverzekering Hulpmiddelenzorg van de Zorgverzekeringswet worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Hier vallen onder andere ‘hulpmiddelen gerelateerd aan stoornissen in het bewegingssysteem’ onder. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je hiervoor in aanmerking komt en hoe de procedure met betrekking tot het aanvragen van een specifiek hulpmiddel bij hen verloopt.

 

Uiteraard kan en wil Rein Veenendaal Fietsen u graag adviseren bij aanschaf van een aangepaste fiets, tandem of driewieler. We denken graag mee in uw wensen. Maar ook naar de mogelijkheden, met als uitgangspunt : veiligheid. Uiteindelijk kan een proefrit tonen of het ‘huiswerk’ goed gedaan is.

Wil je meer informatie? Wij adviseren graag! Neem gerust contact met ons op.
Bel 0318-526000 of mail via onze site of naar
info@reinveenendaal.nl .

 

Note: niet alles wat wij bieden staat op onze site; Stuur gerust een mail met uw wens of wat u zoekt, bij voorkeur met uw telefoonnummer.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 31 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies