Het is erg belangrijk om uw aankopen goed te onderhouden voor een langere levensduur. Zorg dat u over de juiste informatie beschikt.

Wij verkopen verschillende onderhoudsproducten voor uw fiets / scooter / motor. Neem gerust contact op met onze adviseurs om langer plezier te hebben van uw aankopen.

‘Laat u goed informeren en adviseren!’

-

Reparatieservice
Water en zand vormen een bedreiging voor het goed functioneren van elementaire delen van een fiets. Om maar te zwijgen wat pekelzout allemaal aanricht. Ronduit funest voor met name ketting, lagers, kabels en aluminium onderdelen zonder oppervlakte behandeling. 

4 seizoenen fietsgebruik vraagt om serieuze en juiste -preventieve- verzorging. Met de juiste middelen kunt u heel wat ellende voorkomen. Echter, niet alles! Daar zijn de omstandigheden soms te extreem voor, daarom herhalen we het wel vaker ‘Laat u goed informeren en adviseren’.  Dat doen we graag en uitgebreid.

-

RVF ServiceCenter
Pleeg regelmatig onderhoud. Op tijd een grondige reinigings-/poetsbeurt. Het kan hoge reparatiekosten voorkomen. Bovendien loopt het allemaal stukken fijner en geniet u nóg meer van uw fiets. Maak één keer per jaar (op tijd) een afspraak met onze werkplaats.

Bel 0318 - 526 000 en kies een 1 voor de werkplaats 

Een vakkundige controle, onderdelen worden tijdig vervangen, afstellen en smeren. Dit gebeurt altijd in overleg met de klant. U kunt vervolgens met een veilig gevoel het fietspad weer op.

Groot onderhoud en/of jaarlijkse beurt bij voorkeur in oktober, november, december en januari. In deze periode is er sprake van minder druk(te) dus meer aandacht voor uw fiets! Kortere wachttijden en belangrijker: minder kans op calamiteiten!

-

De onderhoudsbeurt ook vroegtijdig plannen!
Traditioneel loopt de werkplaatsdrukte snel op na het eerste mooie weekend in het nieuwe jaar en ontstaan er voor gepland werk lange(re) wachttijden. Niet zo erg, u kunt uw fiets tenminste nog gebruiken. Maar voor kleine calamiteiten of schade willen we snel beschikbaar zijn én blijven. Vandaar. Vriendelijk verzoek: Wacht niet allemaal tot het mooie weer voor de deur staat.

U kunt uw fiets niet missen? Er zijn 25 leenfietsen beschikbaar, zodat u toch nog boodschappen kunt blijven doen. Wachten kunt u aan de koffiebar, er is gratis WiFi aanwezig. Duurt het allemaal toch wat langer? Het bruisende centrum van Veenendaal is op loopafstand te bereiken.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking