E-Bikes

Er zijn 241 producten

E-bikes zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Laat toch lekker die auto staan! Een elektrische fiets geeft u net het extra zetje om lange[re] fietstochten te maken.

 

Bent u op zoek naar een e-bike / elektrische fiets? Dan bent u bij Rein Veenendaal Fietsen aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod in elektrische fietsen ondersteun...

E-bikes zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Laat toch lekker die auto staan! Een elektrische fiets geeft u net het extra zetje om lange[re] fietstochten te maken.

 

Bent u op zoek naar een e-bike / elektrische fiets? Dan bent u bij Rein Veenendaal Fietsen aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod in elektrische fietsen ondersteunend tot 25 km/u voor stadsgebruik, maar ook sportieve hybrides, transporters, ATB / Mountainbikes, bakfietsen en tandems ontbreken niet aan ons assortiment. Uiteraard levert RVF ook 45km/u Speed Pedelecs. Wij zijn RDW erkend.

 

Een E-Bike betekent een flinke investering! Een goede aftersales is dan ook een must. Dat mag u verwachten. Wij leveren merken in verschillende prijsklassen als Flyer, Koga, Bulls, Pegasus, Ebike Original, Bianchi, Batavus, Gazelle, Cortina en Union.

 

Maar dan begint het pas. Welke motorpositie wenst u, en waarom? Wij geven u eerlijk advies aan de hand van uw gebruiksdoel, lengte, gewicht en vitaliteit. Altijd op basis van praktijkervaring. Voor- achterwiel of middenmotor? Dit heeft grote invloed op de veiligheid en rijeigenschappen van de fiets. Ook op het gebied van maatvoering, accu capaciteit en versnellingssysteem krijgt u een advies op maat. Het resultaat van alles moet zijn dat ú tevreden bent. Dan zijn wij dat ook…

 

Lang verhaal kort: Kom proefrijden. We hebben een uitdagend parcours in de nabije omgeving. Wij zien u graag op het Davidsplein in Veenendaal!

 

Niet alles wat wij bieden staat op onze site. Vul het contact formulier in voor specifieke vragen en opmerkingen.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 241 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies