E Bike

E Bike

Er zijn 223 producten

Bent u op zoek naar een E-Bike / Elektrische fiets? Dan bent u bij Rein Veenendaal aan het juiste adres. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie, waarbij kwaliteit voorop staat. Hier hebben wij veel expertise opgedaan afgelopen decennia.

We bieden e-bikes, ondersteunend tot 25km, voor stadsgebruik, sportieve hybrides, transporters, ATB ...

Bent u op zoek naar een E-Bike / Elektrische fiets? Dan bent u bij Rein Veenendaal aan het juiste adres. Wij bieden een zorgvuldig samengestelde collectie, waarbij kwaliteit voorop staat. Hier hebben wij veel expertise opgedaan afgelopen decennia.

We bieden e-bikes, ondersteunend tot 25km, voor stadsgebruik, sportieve hybrides, transporters, ATB / Mountainbikes, bakfietsen en tandems.
RVF heeft internationale bekendheid met E-Tandems verworven door het eigen D.LE frame, met veilige extra lage instap, voor en achter. Toegepast op FLYER en Gepida en Explorer tandems.


Uiteraard levert RVF ook 45km/u Speed Pedelecs. Wij zijn RDW erkend.

E-Bikes zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Laat de auto maar staan! E-Bikes geven u net het extra zetje om lange[re] fietstochten te maken.

Een E-Bike betekent een flinke investering! Een goede aftersales is een must.
Dat moet én mag u verwachten.
Wij vertegenwoordigen de topmerken Flyer - Koga - Bulls - Pegasus - Ebike Original - Bianchi - Batavus - Gazelle - Cortina en Union.

Maar dan begint het pas. Welke motorpositie wenst u, en waarom? Wij geven u eerlijk advies aan de hand van uw gebruiksdoel, lengte, gewicht en vitaliteit. Altijd op basis van praktijkervaring. Daar kan geen test tegenop, is transparant en vooral objectief. Voor- achterwiel of middenmotor? Dit heeft -grote- invloed op de veiligheid en rijeigenschappen van de fiets. Comfortabele lage comfort of sportieve Mixte/Trapeze framegeometrie of toch maar een heren/cruiser frame?
Wij adviseren u (graag.)

Ook op het gebied van maatvoering, accu capaciteit en versnellings systeem krijgt u een advies op maat. Het resultaat van alles moet zijn dat ú tevreden bent.
Dan zijn wij dat ook..

Kom proefrijden. We hebben een uitdagend parcours in de nabije omgeving.
Wij zien u graag op het Davidsplein in Veenendaal!

 

Note: niet alles wat wij bieden staat op onze site; Stuur gerust een mail met uw wens of wat u zoekt, bij voorkeur met uw telefoonnummer.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 223 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies