Vacatures

Wij zijn op zoek naar jou; een enthousiaste en gedreven verkoopadviseur!

Ben jij dé verkoopadviseur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Geen dag is hetzelfde bij Rein Veenendaal Fietsen, vervelen is er niet bij. We werken elke dag met een gezellig gevarieerd team aan een zo optimaal mogelijke dienstverlening.

Wij zijn Premium dealer van een aantal mooie merken in diverse fietsdisciplines. Van de allereerste kinderfiets tot high-end E-bike, van simpele stadsfiets tot hightech racer, van BMX tot fully mountainbike; RVF is specialist op het gebied van tandems en speciale fietsen voor mensen met een beperking. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats, haal- en brengservice en een goed gevulde accessoire- / onderdelenmagazijn. Je vindt het dus echt allemaal bij Rein Veenendaal!

Wie zoeken we? Jij bent / hebt:

 • minimaal commerciële MBO-opleiding, detailhandel of vergelijkbaar.
 • de nodige (branche)kennis en ervaring.
 • representatief, sociaal en communicatief vaardig en kan lekker doorwerken. 
 • collegiaal en weet prioriteiten te stellen bij drukte.
 • fulltime beschikbaar, ook op zaterdag. (op zondag, woensdag en feestdagen zijn we vrij)
 • affiniteit met fietsen is een pré.

Jij zorgt samen met het verkoopteam dat klanten tevreden de deur uit gaan. Met een nieuwe fiets, fietsbroek, onderdeel of een kop koffie en goed advies. Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de beleving van de klant. Je hebt een goed humeur en bent in staat klanten gerust te stellen.

Wat bieden wij?

 • Maandsalaris op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • 24 vakantiedagen, CAO volgens richtlijnen tweewielerbedrijf.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Gedegen begeleiding van leuke collega’s met een bak ervaring.
 • Uitdagend werk met veel afwisseling.
 • Gezellige teamuitjes / avonden.
 • Helaas geen vrijmibo ivm de koopavond, maar wel een drankje en een visje van Rosendaal op zaterdag.

Enthousiast? 

En denk je te voldoen aan de gevraagde kwalificaties? Ben jij die creatieve en commerciële verkoopadviseur? Laat ons weten wie je bent en stuur je cv, korte motivatie t.a.v. Koos en/of Nick Veenendaal. Of kom gewoon alvast een kijkje nemen en stel jezelf voor.

Doe vooral niet te zakelijk! Deel alles waarvan je denkt dat wij het moeten weten. Bijvoorbeeld je favoriete hobby en wat je graag in het weekend doet naast fietsen ;)

Wij horen graag van je!

---

Open sollicitatie
U kunt altijd een open sollicitatie sturen. Geef aan de hand van een motivatie en cv aan waar de interesse ligt. We nemen contact op als er mogelijkheden zijn binnen Rein Veenendaal Fietsen! Mail uw open sollicitatie naar info@reinveenendaal.nl t.a.v. Koos en/of Nick Veenendaal.

Stages
Rein Veenendaal Fietsen heeft plaats voor enthousiaste stagiaires die ervaring op willen doen binnen de detailhandel of het fietsenmakersvak. Ons team bestaat uit ervaren verkopers en fanatieke sleutelfiguren waar je veel van kunt leren. Zonder bekwame fietstechnici zullen veel mensen langs de weg staan, dat moeten we niet hebben!

We bieden verschillende stagemogelijkheden in de winkel, in de werkplaats en achter de schermen bij het logistieke gedeelte van de webshop. Toon jij initiatief, ben jij bereid de handen uit de mouwen te steken en zoek je een uitdagende stage binnen dit familiebedrijf? Stuur dan je CV op met bijbehorende motivatie naar info@reinveenendaal.nl t.a.v. Koos en/of Nick Veenendaal.


Categorieën

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies