Vacatures

Open sollicitatie

U kunt altijd een open sollicitatie sturen. Geef aan de hand van een motivatie en cv aan waar de interesse ligt. We nemen contact op als er mogelijkheden zijn binnen Rein Veenendaal Fietsen! Mail uw open sollicitatie naar info@reinveenendaal.nl t.a.v. Koos en/of Nick Veenendaal.

Stages
Rein Veenendaal Fietsen heeft plaats voor enthousiaste stagiaires die ervaring op willen doen binnen de detailhandel of het fietsenmakersvak. Ons team bestaat uit ervaren verkopers en fanatieke sleutelfiguren waar je veel van kunt leren. Zonder bekwame fietstechnici zullen veel mensen langs de weg staan, dat moeten we niet hebben!

We bieden verschillende stagemogelijkheden in de winkel, in de werkplaats en achter de schermen bij het logistieke gedeelte van de webshop. Toon jij initiatief, ben jij bereid de handen uit de mouwen te steken en zoek je een uitdagende stage binnen dit familiebedrijf? Stuur dan je CV op met bijbehorende motivatie naar info@reinveenendaal.nl t.a.v. Koos en/of Nick Veenendaal.


Categorieën

    Sluit venster

    Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies