Open sollicitatie

U kunt altijd een open sollicitatie sturen. Geef aan de hand van een motivatie en cv aan waar de interesse ligt. We nemen contact op als er mogelijkheden zijn binnen Rein Veenendaal Fietsen! Mail uw open sollicitatie naar info@reinveenendaal.nl t.a.v. Nick Veenendaal.

Stages
Rein Veenendaal Fietsen heeft plaats voor enthousiaste stagiaires die ervaring op willen doen binnen de detailhandel of het fietsenmakersvak. Ons team bestaat uit ervaren verkopers en fanatieke sleutelfiguren waar je veel van kunt leren. Zonder bekwame fietstechnici zullen veel mensen langs de weg staan, dat moeten we niet hebben!

We bieden verschillende stagemogelijkheden in de winkel, in de werkplaats en achter de schermen bij het logistieke gedeelte van de webshop. Toon jij initiatief, ben jij bereid de handen uit de mouwen te steken en zoek je een uitdagende stage binnen dit familiebedrijf? Stuur dan je CV op met bijbehorende motivatie naar info@reinveenendaal.nl t.a.v. Nick Veenendaal.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.