Occasions


In tweedehands fietsen, occassions, ‘tweewielers met ervaring’ , heeft Rein Veenendaal Fietsen een ruim aanbod. Bekijk een selectie online of struin onze afdeling af aan het Davidsplein in Veenendaal en vind een mooi pareltje.

 

Wat zijn Occasions? Veelal zijn occasions ingeruild op een nieuwe fiets. De één doet 10 jaar met een fiets, de ander koopt elk jaar een nieuwe. Soms niet van nieuw te onderscheiden, een ander is zichtbaar gebruikt; maar altijd technisch in orde en veilig.

 

Niet alle fietsen uit onze collectie staan op de site, maar mogelijk staat uw gezochte occasion gewoon in Veenendaal of is mogelijk net ingeruild en onderweg!

 

Wij doen ons uiterste best occasions & demo’s zo goed mogelijk op de foto te zetten, zodat u weet wat u kunt verwachten. Er bestaat ook een mogelijkheid de fiets over te nemen zoals deze is ingeleverd; u betaald dan onze laagste prijs.


Staat de door u gezochte tweewieler erbij? Reserveer deze telefonisch om teleurstellingen te voorkomen.

 

Zoekt u iets specifieks? Vul het contactformulier in. Vertel ons wat u zoekt; een dames of heren model, het gebruiksdoel, lengte in cm's, budget en uw contactgegevens. Dan kunnen we voor u aan de slag.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.