"Rein Veenendaal Fietsen - al meer dan 75 jaar met beide wielen op de grond" 

Dit jaar vieren wij ons 75 jarig jubileum! Dit jubileum vieren wij graag met ons team, onze klanten, familie, vrienden en goede bekenden. 

Op 23 september 2023 vieren wij de hele dag feest, op onze manier, gewoon gezellig. Komt gezellig langs om ons team te feliciteren en een kopje koffie (met lekkers) mee te drinken!

Vanaf 09:00 uur schenkt onze Barista Marcel (Ambassador of Brands) de lekkerste koffie en thee! Daarbij snoept u een heerlijke ambachtelijke stroopwafel weg van Stoffel&Zn. Of hapt u een harinkje van onze welbekende visboer. *Iedere klant ontvangt van ons een consumptie.

Wij zien u graag de 23e!

--

Het buitengewoon brede assortiment van Rein Veenendaal Fietsen geniet landelijke bekendheid. Onder het motto ‘zoveel mensen, zoveel fietsen’ streeft Rein Veenendaal Fietsen naar een zo uitgebreid mogelijk, op basis van kwaliteit samengesteld assortiment. In de mooie, ruime en goedgevulde winkel komt men werkelijk alles tegen.

Wij zijn Premium dealer van een aantal mooie en bijzondere merken in diverse fietsdisciplines. Denk aan o.a. Santa Cruz, Flyer, Idworx, Koga, Bianchi... heeft u nog even? ;) Van de allereerste kinderfiets tot high-end E-bike, van simpele stadsfiets tot hightech racer, van BMX tot fully mountainbike. RVF is ook specialist op het gebied van tandems en speciale fietsen voor mensen met een beperking.

De kledingshop van Rein Veenendaal Fietsen is een begrip. De shop biedt alles wat een fietser zich kan wensen: van top tot teen, fietskleding voor hem en minstens zoveel voor haar. Trendy, tijdloos, praktisch, betaalbaar, waterdicht, ademend, hightech, exclusief? Het is er allemaal. Voor professionele amateurs en coureurs.

In de eigen service werkplaats achter de winkel beschikt Rein Veenendaal Fietsen over een ervaren team vakbekwame monteurs. Dagelijks worden er vele fietsen, e-bikes en tandems weer helemaal in orde gemaakt. Als een fiets goed moet blijven functioneren, is één keer per jaar een uitgebreide onderhouds – schoonmaak beurt een echte aanrader. In overleg met onze mensen stellen we een op uw gebruik afgestemde interval voor.

Rein Veenendaal, níet voor de allerlaagste prijs! Wel een correcte en deskundige bediening, gewone, eerlijke, marktconforme inruilprijzen en ouderwets goede service. Lekker rondkijken met een kop koffie, thee, choco, of een lekker glas water in de hand... Mooi toch?

U bent van harte welkom op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag + avond en op zaterdag.
Op woensdag en zondag laden wij zelf de batterij op en zijn gesloten.

Vragen? Schroom niet om even te bellen: rechtstreeks 0318- 526 000 of mailen naar info@reinveenendaal.nl / webshop@reinveenendaal.nl

We zijn trouwens niet de grootste fietswinkel van Nederland, die ambitie hebben we ook niet. Ook niet de kleinste. En, we doen het zo, dat u graag weer naar (Rein) Veenendaal komt. Dus....

Graag tot ziens, we zetten de koffie vast klaar!

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.