Tandems


U wilt (of moet) samen fietsen? Bij RVF hebben we al langer iets met tandems. Wij bieden goede, veilige en mooie oplossingen. Met en zonder elektrische ondersteuning. Naast de gezonde beweging is het ook nog eens gezellig. Samen genieten en aan de praat op de fiets. Daar genieten wij net zo goed van.

 

Het assortiment is helaas uitgedund door de productiestop van KOGA. Daarom zijn we extra blij met de Explorer E-Tandem met RVF D.LE frame. Met de inmiddels bekende aangepaste, lage en veilige instap, voor en achter. Ook Flyer is weer terug met een schitterende tandem: aan de prijs, maar erg mooi!

 

Tandems met ervaring hebben we ook in ons assortiment, deze kunt u vinden onder occassions.

 

Tandem rijden: plezier voor minstens twee personen. We hebben tandems met en zonder elektrische ondersteuning. En in de meeste gevallen staan ze gewoon bij ons in de winkel, te wachten op de volgende proefrit.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.