Type e-bike

Er zijn 222 producten

•Electrisch? Rein Veenendaal was persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van dit fenomeen, toendertijd via Yamaha. We mogen stellen dat er een enorme ervaring is opgebouwd rondom E-Bikes. Met de plussen, maar uiteraard ook met de minnen. Oriënteert of zoekt u een E Bike? Dan bent u bij Rein Veenendaal welkom. Onze voorraad is afgestemd op alle...

•Electrisch? Rein Veenendaal was persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van dit fenomeen, toendertijd via Yamaha. We mogen stellen dat er een enorme ervaring is opgebouwd rondom E-Bikes. Met de plussen, maar uiteraard ook met de minnen. Oriënteert of zoekt u een E Bike? Dan bent u bij Rein Veenendaal welkom. Onze voorraad is afgestemd op alle doelgroepen, als het maar kwaliteit is, simpel. Verder eMTB's, eTandems, eBakfietsen, eLoopfietsen en een selecte groep 45km Speed Pedelecs.

 

Elektrische fietsen zijn multifunctioneel, dus ook geschikt voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik en zelfs vakantie. Laat de auto maar staan! Een moderne E Bike kan u het laatste zetje extra geven om lange[re] fietstochten te maken.

 

De aanschaf van een E Bike doet u niet zomaar even; Het is een flinke uitgave, ook voor ons als detaillist, of zo u wilt investering.
Onze merkportefeuille: Flyer, Advanced Ebike, Koga, Pegasus, Gazelle, Batavus, Union, Cortina, Bianchi;
Sitgo loopfietsen, bakfietsen van Urban Arrow, Lovens en Gazelle.

Rein Veenendaal is Premium inbouwer van Pendix E-systemen.

 

En dan....begint het: Zithouding comfort of sportief, frameconfiguratie in dames, heren of toch maar een 'mixte'? Motorpositie, actieradius, versnellingsysteem, ketting of riem, schijf of velgremmen of.. rollerbrakes? Elk detail heeft invloed op de rijeigenschappen en ÚW veiligheid. Dat laatste vinden wij het belangrijkste.

Er gebeuren -teveel- ongelukken door een verkeerde keus of slechte advisering!

 

Lang verhaal kort: Kom eens aan, laat u eerlijk en objectief adviseren, maak een proefrit en wordt -veel- wijzer. Uw keus wordt niet groter, maar heel klein.

Het mooiste: wel de juiste! Met de garantie van 75 jaar echte 2wieler ervaring;

Bij ons je fietsen ruiken!

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 222 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies