Type e-bike

Er zijn 44 producten

•Electrisch? In1992 was Rein Veenendaal betrokken bij de ontwikkeling van dit fenomeen. Nu ruim 25 jaar verder, meer dan ooit. We mogen stellen dat er een enorme ervaring is opgebouwd rondom deze fietsen. Met de plussen, maar uiteraard ook met de minnen ervan. Oriënteert of zoekt u naar een E Bike? Dan bent u bij Rein Veenendaal op het aangeweze...

•Electrisch? In1992 was Rein Veenendaal betrokken bij de ontwikkeling van dit fenomeen. Nu ruim 25 jaar verder, meer dan ooit. We mogen stellen dat er een enorme ervaring is opgebouwd rondom deze fietsen. Met de plussen, maar uiteraard ook met de minnen ervan. Oriënteert of zoekt u naar een E Bike? Dan bent u bij Rein Veenendaal op het aangewezen adres. Onze voorraad E Bikes is afgestemd op alle doelgroepen, als het maar kwaliteit is, simpel. Verder E-ATB's / Mountainbikes, E-Tandems, E-Bakfietsen en uiteraard een selecte groep 45km Speed Pedelecs.

 

Elektrische fietsen zijn multifunctioneel, dus ook geschikt voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik en zelfs vakantie. Laat die auto maar staan! Een E Bike kan u het laatste zetje extra geven om lange[re] fietstochten te maken.

 

De aanschaf van een E Bike doet u niet zomaar even; Het is een flinke uitgave, of zo u wilt investering. Onze E Bike merkportefeuille: Flyer, Koga, Pegasus, Bulls, Gazelle, Batavus, Cortina en de Roetz Vintage.

 

En dan....begint het: Zithouding comfort of sportief, frameconfiguratie in dames, heren of toch maar een 'mixte'? Motorpositie, actieradius, versnellingsysteem, ketting of riem, schijf of velgremmen of.. rollerbrakes? Elk detail heeft invloed op de rijeigenschappen en ÚW veiligheid. Dat laatste vinden wij het belangrijkste.

Er gebeuren -teveel- ongelukken door een verkeerde keus of slechte advisering!

Dat moet beter in 2018 •uit.

 

Lang verhaal kort: Kom eens aan, laat u eerlijk en objectief adviseren, maak een proefrit en wordt -veel- wijzer. Uw keus wordt niet groter, maar heel klein.

Het mooiste: wel de juiste! Met de garantie van 70 jaar echte 2wieler ervaring;

Dus?

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 44 items
Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies