Lijst van producten op merk KONA

Het merk Kona werd in 1988 gestart door twee vrienden in het Vancouver, Canada. Met een achtergrond in het mountainbiken is het merk in 35 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat voor iedere fietser die voor zijn plezier fietst een mooi aanbod heeft. 

Wat het merk Kona onderscheidt, is dat ze niet noodzakelijk streven naar het produceren van de lichtste of snelste fietsen, maar in plaats daarvan focussen op fietsen die de meeste vreugde en plezier opleveren tijdens het rijden. Voor avontuurlijke fietsers die graag nieuwe wegen, paden en routes verkennen, is Kona het juiste merk.

Het is geweldig om te zien hoe een klein beginnend bedrijf in de loop der jaren is uitgegroeid tot een invloedrijk merk dat fietsers over de hele wereld aanspreekt. Het enthousiasme voor avontuur en het plezier van fietsen kan mensen verbinden en een gezonde en actieve levensstijl bevorderen.

Als je op zoek bent naar een fiets voor avontuurlijke ritten en het ontdekken van nieuwe plekken, lijkt Kona zeker een merk om te overwegen! Maak een afspraak voor een testrondje bij Rein Veenendaal.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking