ASSOS GT Spring Fall Leg Warmers c2 Expand

ASSOS GT Spring Fall Leg Warmers c2

ASSOS

Nieuw

Ze zijn weer terug! De fleecegevoerde beenstukken van Assos met de 'flap'. Deze beenstukken zijn erg in trek bij onze klanten, omdat de hoge flap op het bovenbeen niet alleen zorgt dat de beenstukken goed op de plek blijven zitten. Die flap zorgt er ook voor dat de volledige zijkant van het been beschermd is tegen de koude wind, die het in voor- en najaar altijd net te koud maakt voor alleen ene korte broek.

Assos heeft ook een korte broek die gevoerd is met dezelfde zachte fleece. Combineert u deze beenstukken met die Equipe RS Spring Fall Bib Tights S9, dan heeft u een flexibele lange broek.

Meer details

Laatste items in voorraad!

€ 75.00

incl. BTW

+ Beenstukken met zachte fleecelaag

+ Maak van uw Equipe RS Spring Fall Bibtight S9 een winterbroek

+ Bovenbeenflap houdt de beenstukken op de plek onder de fietsbroek

+ Zeer elastisch

+ Compressief materiaal dat niet wit uitslaat op de knieën als u beweegt

+ Unisex maatvoering

Type kledingBeenstukken, beenwarmers
MerkASSOS of Switserland
ModelGT Spring Fall Leg Warmers C2
KleurBlackSeries
MaatMaat: 1,Maat: 2,maat: 0
SeizoenVoorjaar, najaar
GeslachtUnisex
ASSOS
  • ASSOS Equipe RS Spring Fall Bib Tights S9

    Wie in de zomer een Equipe RS broek heeft, zal zich heerlijk voelen in de versie die Assos gemaakt heeft voor het voor- en najaar. Deze Spring Fall Bib Tights zijn gemaakt van het lichtgevoerde en zeer elastische OSMOS-materiaal. Aan de voorkant is een dikkere laag van deze stof aangebracht om toch een beetje wind buiten te kunnen houden. Met de 9 millimeter dikke S9 zeem is deze broek heel erg geschikt voor de lange trainingsritten.

    € 280.00


Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies