Disclaimer

Alvast onze excuses!

Ondanks alle inspanningen kan Rein Veenendaal Fietsen B.V. niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Een fout maken blijft menselijk. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Rein Veenendaal Fietsen B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Rein Veenendaal Fietsen B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Rein Veenendaal Fietsen B.V. voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Rein Veenendaal Fietsen B.V. neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn. Rein Veenendaal Fietsen B.V. houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.