Elektrisch fietsen

Bent u op zoek naar een elektrische fiets? Dan bent u bij Rein Veenendaal fietsen aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod in e-bikes, die ondersteunen tot 25 km/u. Maar ook speed pedelecs (tot 45 km/u), elektrische mountainbikes, tandems en bakfietsen ontbreken niet in ons assortiment.

Net dat duwtje in de rug als u een heuveltje op moet fietsen. Of de auto laten staan en lekker op de fiets naar het werk? Elektrische fietsen zijn uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Maar u heeft dan graag een fiets welke net dat beetje extra elektrische ondersteuning biedt. Elektrische fietsen zijn erg populair op het moment. Niet zo gek! Want door de trapondersteuning die een elektrische fiets biedt, fiets u makkelijker een eind weg.

Bij de aanschaf van een elektrische fiets moet u misschien iets dieper in de buidel tasten dan u normaal zult doen voor een stadsfiets, u heeft te maken met het wat duurdere segment fietsen. Het aanschaffen van een ebike doet u dan ook niet zomaar, het is een flinke uitgave! Daarom leveren wij merken in verschillende prijsklassen van de merken Flyer, Koga, Gazelle, Batavus en Pegasus.

Maar dan begint het pas... Want waar heeft u de positie van de aandrijving het liefst? Kiest u voor voorwielaandrijving, middenmotor of achterwielaandrijving? Dit heeft invloed op de rijeigenschappen van de e-bike. Maar misschien nog wel belangrijker, is de accukeuze. Dit bepaalt namelijk uw actieradius, hoever u kunt fietsen met de accu.

Een paar fijne weetjes over de elektrische fiets

Uit onderzoek in opdracht van Natuur & Milieu blijkt:

79% van de elektrische- fietsenbezitters wil nooit meer anders
87% van de reizigers die een auto én een elektrische fiets bezitten, vindt de elektrische fiets een prima alternatief
60% pakt de auto minder vaak. Is dus beter voor de portemonnee

“De elektrische fiets is uitermate geschikt voor Nederlandse afstanden. De gemiddelde autorit in Nederland is 16 km. Goed te doen op de elektrische fiets.”

Aldus Olof van der Gaag, directeur Campagnes bij Natuur & Milieu.

Lang verhaal kort: Kom gewoon eens een proefritje maken om erachter te komen welke fiets het beste bij u past en waarom wij zo enthousiast zijn. De koffie staat klaar! 

Plan een proefrit

Fietst u liever met z’n tweeën? Dan bieden wij ook een schitterende elektrische tandem met dubbele lage instap.

Bekijk onze tandems


Categorieën

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies