ACCU HOES BASIL INTUBE Expand

ACCU HOES BASIL INTUBE

BASIL BASIL

B50504

Nieuw

Winterjas voor uw intube / frame buis accu;

Meer details

Laatste items in voorraad!

€ 24.95

incl. BTW

• Basil Integrated Battery Cover Univ.[INTUBE ACCU] : hoes ter bescherming van een frame geïntegreerde accu. Verlengd de levensduur en prestatie van de accu tijdens koude dagen. Gemaakt van 4.5 mm neopreen. Houdt opgebouwde warmte vast. Beschermt ook tegen schokken en beschadigingen. Voorzien van reflectie.
Is universeel toe te passen op geïntegreerde accu's van verschillende merken. Bevestiging met klittenband.
O.a. Flyer Upstreet 1+5, Gotour6, Gazelle Elite, Pegasus etc.

Merk Basil
Kleur ZWART
Materiaal Neopreen
Maat UNI
Accessoire Beschermhoes
Toepassing Accu

Basil ziet mensen graag fietsen. Vandaar dat zij ieder jaar weer mooie en functionele fietsaccessoires maken die ons stimuleren meer te gaan fietsen. Want fietsen is gezond!


Het begon 40 jaar geleden, toen Ine van Dam de rijwielzaak van Nico van Balveren binnenstapte. Zij zocht een rieten mand voor op haar fiets. Nico ontwikkelde die mand en maakte Ine er heel gelukkig mee. En het allerbelangrijkste was: door die mand genoot zij nog meer van haar fietsritjes.


Sinds die tijd is er eigenlijk niet zoveel veranderd in het familiebedrijf. De passie is om producten te bedenken die het fietsen aantrekkelijker en fijner maken. En altijd vanuit uw wensen. Samen kunnen we het fietsgeluk verspreiden en anderen stimuleren. Doet u met ons mee?

Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies