MEGMEISTER Armstuk Ultrafris Pro Cool Expand

MEGMEISTER Armstuk Ultrafris Pro Cool

MEGMEISTER

Nieuw

Met de Ultrafris Cool Pro armstukken van Megmeister wapent u zicht tegen de extreme warmte in de zomer of als u op vakantie gaat in de tropen. Het klinkt gek, je volledig aankleden om de warmte te trotseren, maar Megmeister heeft een trucje verwerkt in de stof. Zweetvocht of een beetje water uit de bidon zorgt ervoor dat een een aangename koeling ontstaat door de rijwind, die we als fietsers altijd hebben.

 

Als het bovenlichaam, het hoofd en de armen goed gekoeld zijn, dan scheelt dat een aantal graden voor uw lichaamstemperatuur. U raakt daardoor niet oververhit. Maak uw outfit compleet met het Ultrafris shirt en de skullcap!

Meer details

€ 35.00

incl. BTW

+ 100% Uv-protectie

+ koelend effect door vocht en wind

+ siliconen grippers bovenaan

+ Tip! Zweet u niet zoveel, gebruik dan een klein beetje water uit de bidon om uw shirt vochtig te maken en een optimaal koelend effect te veroorzaken.

KleurZwart
MaatS,M,L
MEGMEISTER
  • MEGMEISTER Ultrafris Pro Cool Jersey Unisex

    Keep it cool met de nieuwe Megmeister Ultrafris Pro Cool shirts! Hoe koeler het lichaam blijft in warme omstandigheden, hoe beter het functioneert. Om die reden heeft Megmeister de Ultrafris-serie op de markt gebracht. Zweetvocht en rijwind zorgen ervoor dat u een aangename verkoeling voelt en dat het lichaam niet oververhit raakt. Daardoor kunt u alle energie gebruiken om lekker te fietsen! Dit is hét shirt voor de warme zomerdagen of tijdens uw fietstochten in tropische omstandigheden!   Heeft u last van de eikenprocessierups? Probeer dan ook de armstukken van Megmeister: flinterdun en net zo koel!

    € 129.95


Sluit venster

Deze site gebruikt cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. Klikt u verder gaat u automatisch akkoord met cookies