Lijst van producten op merk FLYER

Volgens Rein mogen de elektrische fietsen van Flyer worden beschouwd als de beste! De maker van de Flyer, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van elektrische fietsen.

Door de jaren heen heeft Biketec de collectie flink uitgebreid met touring fietsen, stadsfietsen, vouwfietsen, mountainbikes en tandems.

Flyer stelt de hoogste eisen aan hun fietsen. Ze worden onder de zwaarste omstandigheden getest in het berglandschap rond de fabriek in Kirchberg, Zwitserland. Dat Flyer achter zijn eigen kwaliteitsnormen staat, bewijst het bedrijf wel met een standaard garantietermijn van 5 jaar. Op de accu en motor krijgt u 2 jaar garantie.

De Flyer elektrische fiets kenmerkt zich door de stabiliteit. Dat komt doordat de motor en de accu zich in het midden van de fiets bevinden. Wilt u dit zelf ervaren en gaat u voor maximaal fietsplezier? Kom dan een proefrit maken in Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie, thee of limo adviseren wij u uitgebreid over dit mooie Zwitserse merk.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.